Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κλείνουμε ό,τι γουστάρουμε όποτε γουστάρουμε (ΕΡΤ HD )

Κλείνουμε ό,τι γουστάρουμε όποτε γουστάρουμε (ΕΡΤ HD )

 

Λουκέτο στην ΕΡΤ αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση και έκοψε το πρόγραμμα της ΕΡΤ . Τόσο απλά, χωρίς πολλά πολλά. Το σκεφτήκανε, το συζητήσανε μεταξύ τους και προφανώς κάποιος καυλωμένος έριξε την ιδέα ” Να τους κόψουμε στα μπαμ , να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν κουνιέται …” .  “Σήμερα τελειώνει το Πάρτυ” . Χειροκρότημα, κόκα και γρήγορο βάψιμο στο μαλλί. Σταθερό βλέμμα με υπονοούμενο και λέξεις κλειδιά “αρχείο ερτ, δορυφορικές υπηρεσίες, αξιοκρατία, εξωστρέφεια, διαφάνεια “.



Θα βγει τώρα ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης και θα πει παπάρες με σοβαρό ύφος και γραβάτα. Θα βγει και ο Βενιζέλος και θα μιλήσει για Δημοκρατία. Τι και αν το ξέρανε 1 μήνα τώρα πως θα κλείσουν την ΕΡΤ. Χαρ , χαρ, χαρ …ποταπά ανθρωπάκια που έκαναν γαργάρα -π.χ.- την διαπόμπευση οροθετικών γυναικών θα μας μιλήσουν για δημοκρατία , πραξικοπήματα, για άλλες εποχές και τα λοιπά κουραστικά.

Βγήκε πριν λίγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο νεώτερος ο Γλυφαδιώτης ο μεγαλοπρεπής και έγραψε στο twitter “Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί άλλο να πληρώνει την σπατάλη του δημοσίου. Σήμερα έγινε το αυτονόητο για μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού ” . Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Και αναρωτιέμαι….Μόνο εγώ φαντασιώνομαι λαηβάρα στην ΕΡΤ; ; ; :D :D :D


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου