Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Του κάνουν ενέσεις και γράφει σενάρια;

Του κάνουν ενέσεις και γράφει σενάρια;

γράφει ο Εκδοροσφαγεύς

Οι πληροφορίες είναι δεμένες και η πηγή έγκυρη. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε πράματα και θάματα. Όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο πάρτι που συμμετείχαν λίγοι και εκλεκτοί, τα πράγματα στην Ελλάδα θα αλλάξουν ραγδαία, αρκεί να υλοποιηθούν κάποια σενάρια που είναι έτοιμα. Όπως εξομολογήθηκε γνωστός εκδότης μεταξύ τρίτου και τέταρτου κοκτέιλ (δεν εννοώ οινοπνεύματος αλλά από αυτά που του φτιάχνουν για να στέκεται όρθιος επειδή επιμένει παρά τα χάλια του να κυβερνά την Ελλάδα), έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας μια δύσκολη αποστολή. Το ζητούμενο είναι, σύμφωνα με όσα είπε μετά την τρίτη ένεση κοκτέιλ, να κυβερνήσει μετά τον Σεπτέμβριο μια κυβέρνηση στην οποία πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει, εύσωμος πολιτικός τον οποίο χαριτολογώντας αποκαλούν “τζουκ μποξ” στο εκδοτικό συγκρότημα.


Το παρατσούκλι του πολιτικού, του το είχε δώσει παλιός δημοσιογράφος και υπουργός, επειδή είχε χαρακτηριστική ευχέρεια να παίζει ό,τι ήθελε το συγκρότημα, αρκεί βεβαίως να είχες ρίξει το απαραίτητο κέρμα.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο, το “τζουκ μποξ” του εκδοτικού συγκροτήματος θα προσπαθήσει να καλύψει τον λεγόμενο χώρο της Κεντροαριστεράς, αφού βεβαίως υπάρξουν τα απαραίτητα δημοσιεύματα που θα τον εμφανίσουν πιο αγνό από τα περιστέρια. Ενδεχομένως όχι τα όποια περιστέρια, αλλά αυτά τα εύσωμα του Συντάγματος.

Την κατάλληλη στιγμή, με τις εντολές του εκδότη, ο πολιτικός τζουκ μποξ-χοντροπερίστερο, θα κάνει την επίθεσή του στα Χειμερινά Ανάκτορα του Σαμαρά (καθότι θα είναι Χειμώνας καιρός) και θα τον ρίξει από την εξουσία.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πριν γίνουν όλα αυτά να αποδομηθεί πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ και να συκοφαντηθεί, προκειμένου να φανεί αναγκαία μια άλλη αντιδεξιά φωνή.

Το σενάριο αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ο εκδότης, προβλέπει να εμφανιστεί ότι χρηματοδοτείται από διάφορους ύποπτους παράγοντες. Όχι εργολάβους και μαφιόζους της λίστας Λαγκάρντ, αλλά υπόγειες δυνάμεις του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Τέτοιοι χρηματοδότες μπορεί να εμφανιστούν ότι είναι ο Σόρος, οι σιωνιστές, ακόμη και η Γιάννα Αγγελοπούλου και σε περίπτωση ανάγκης τα Νεφελίμ του κυρίου Λιακόπουλου.
Τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν πολλά και αποφασίστηκε να υπάρξει μία ακόμη συνάντηση για να παρθούν τελικές αποφάσεις. Το επόμενο ραντεβού θα είναι στο εκατοστό εβδομηκοστό σπίτι, που ανήκει στην τριακοστή πέμπτη offshore του εκδότη.
Οι πληροφορίες πάντως είναι δεμένες, καθότι η πηγή είναι η ίδια με του κυρίου Παπαχρήστου που του εξομολογήθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει ως υποψήφια Δήμαρχο τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου