Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη : ΜΑΤ στους παραγωγούς της Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη : ΜΑΤ στους παραγωγούς της Αριστοτέλους


ΤΟΥ ΦΟΡΗ ΠΕΤΑΛΙΔΗ
Διαλύθηκε το μεσημέρι η αγορά χωρίς μεσάζοντες που γίνεται στην Αριστοτέλους στο Άγαλμα του Βενιζέλου, μετά από την απειλή επέμβασης από την αστυνομία. Η αστυνομία είχε δεχθεί καταγγελία από εμπόρους ότι δεν υπάρχει άδεια για την κατάληψη του χώρου και έτσι μετά από επίμονες διαπραγματεύσεις μεταξύ της επιτροπής κατοίκων του κέντρου και του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης και με την φανερή θέα δυνάμεων των ΜΑΤ, οι παραγωγοί μάζεψαν τα προϊόντα τους και γύρω στις 12 το μεσημέρι αποχώρησαν.

Σε αυτή τη διάρκεια είχαν εκτυλιχθεί σκηνές όπου οι πολίτες εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στους παραγωγούς και στην επιτροπή κατοίκων του κέντρου που διοργάνωσε την πώληση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.
Σε συμπαράσταση των παραγωγών και των κατοίκων του κέντρου, βρέθηκαν δεκάδες πολίτες, ζητώντας τους να συνεχιστεί ο θεσμός που συμβάλει στον ανταγωνισμό και στη διάθεση προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή.
Στην Αριστοτέλους για συμπαράσταση των κατοίκων της του κέντρου της πόλης και στους παραγωγούς, βρέθηκαν και τους συμπαραστάθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου