Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μηταφίδης: Δίνουμε μάχη απέναντι στο δίδυμο Βενιζέλου-Σαμαρά

Μηταφίδης: Δίνουμε μάχη απέναντι στο δίδυμο Βενιζέλου-Σαμαρά 
 
Picture 0 for Μηταφίδης: Δίνουμε μάχη απέναντι στο δίδυμο Βενιζέλου-Σαμαρά «Η κυβέρνηση διεκδικεί να μας κυβερνήσει και στα ζητήματα του Δήμου», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος
«Δίνουμε μάχη απέναντι στο δίδυμο Βενιζέλου – Σαμαρά» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τριαντάφυλλος Μηταφίδης σε ομιλία του χθες το βράδυ σε εκδήλωση οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ε΄ δημοτικό διαμέρισμα Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Θεοδωρόπουλου.

«Αυτό που κάνουμε τώρα το κάνουμε μια ζωή. Εγγύηση είναι οι πολύχρονες μάχες που έχουμε δώσει ως ιστορικό κομμάτι της αριστεράς», σημείωσε ο κ. Μηταφίδης, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση διεκδικεί να μας κυβερνήσει και στα ζητήματα του Δήμου».

Αναφερόμενος στα 15 μέτρα που παρουσίασε πρόσφατα η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι «εμείς δεν ανακαλύψαμε τώρα την κοινωνική πολιτική».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε ότι «έμβλημά μας είναι  ‘‘πόλη είναι οι άνθρωποί της’’. Η πόλη, όμως είναι αναπόσπαστη από το δομημένο περιβάλλον και αυτή τη στιγμή στερείται  πρασίνου και σχολικής στέγης. Στη δικιά μας λογική δεν υπάρχει ο μεγαλοϊδεατισμός Παπαγεωργόπουλου, το αποκρουστικό μεγαλείο του οποίου αποτυπώνεται στα ‘‘φαραωνικά’’ έργα. Εμείς δεν έχουμε βάλει το ‘‘χέρι στο μέλι’’, αλλά είμαστε σε ασυμφιλίωτη σύγκρουση με τα συμφέροντα που πνίγουν την πόλη».
Καταλήγοντας απηύθυνε θερμό προσκλητήριο στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς. «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ζωή!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου