Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σεξιστικό παραλήρημα Πάγκαλου για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

Σεξιστικό παραλήρημα Πάγκαλου για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου


Σεξιστικό παραλήρημα Πάγκαλου για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρένα ΔούρουΞεπερνώντας τον... εαυτό του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προχώρησε σήμερα σε χυδαία σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια περιφερειάρχει Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, αλλά και σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για την εμβληματική μορφή της Αριστεράς, τον Μανώλη Γλέζο, τον οποίο αποκάλεσε "νούμερο"
Λίγες ημέρες πριν τις διπλές εκλογές, ο Θ. Πάγκαλος κατηγόρησε τη Ρένα Δούρου ότι παραβιάζει "κτηνωδώς" τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με τη "βρωμερή της φάτσα" όπως χαρακτηριστικά είπε.
"Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα" είπε, ξεπερνώντας κάθε όριο ο πρώην υπουργός.
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, χαρακτήρισε "νούμερο" τον Μανώλη Γλέζο. "Δε μπορεί τον άλλον που είναι νούμερο, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου", υποστήριξε.
Εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά το μένος του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, μάλιστα, πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει "το παράλογο και το εξωφρενικό".
Όσο για το τι θα ψηφίσει ο ίδιος, ο Θ. Πάγκαλος είπε ότι θα ψηφίσει ΝΔ(!) ή Ποτάμι, πάντως όχι ΔΗΜΑΡ, γιατί όπως είπε βαριέται, ούτε Ελιά, αφού δεν τον θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου