Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Με είπε Μπαλτάκος...»

«Με είπε Μπαλτάκος...»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ 
Πολύ θα ήθελαν ορισμένοι να καταπιούν τα κινητά τους, αν ήταν εφικτό, μήπως εξαφανιστούν τα εις βάρος τους στοιχεία, μια και δεν είχαν φροντίσει να καταπιούν τη γλώσσα τους όταν αυτό θα τους ωφελούσε. Ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, για παράδειγμα. Ο γραμματέας της κυβέρνησης, με τις αυξημένες αρμοδιότητες που του εκχωρήθηκαν κατόπιν ειδικών ρυθμίσεων, αφού ο ρόλος του απλού γραφειοκράτη τον περιόριζε στην άσκηση του πατριωτικού του καθήκοντος. 

 Τώρα μαθαίνουμε από τα SMS στελεχών της Χ.Α., που έδιναν αναφορά στον οιονεί Νο 2 κ. Κασιδιάρη, ότι ο Κύριος Γραμματεύς έδινε γραμμή σε χρυσαυγίτες βουλευτές τι να ψηφίσουν σε κρίσιμα νομοσχέδια. «Με είπε Μπαλτάκος ότι αύριο πρέπει είμαστε παρόντες...» «Πέρασε Μπαλτάκος και είπε συγχαρητήρια Ηλιόπουλο...» Αθλια μικροκεφάλαια σε μια τρισάθλια διήγηση, υπό τον πιθανό ψευδότιτλο «Πατριωτική Συνεννόηση» ή «Παραπλανημένοι Ελληνόψυχοι». Κι όλες αυτές οι συναντήσεις και εντολές μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οταν, υποτίθεται, ο κ. Μπαλτάκος αναδιπλώθηκε, φοβούμενος, λέει, και τον άμεσο προϊστάμενό του, τον πρωθυπουργό.
Ενα κεφαλαιάκι στο παραμυθιστόρημα «Εθνικιστικόν Ψεύδος» που συγγράφει ο κ. Ρουπακιάς (ο οποίος, σύμφωνα με προχωρημένους ιντερνετικούς συνωμοσιολόγους, ήταν «φυτευτός στη Χ.Α.» από τους «παλιοεβραίους» ή τους Νεφελίμ, οι γνώμες διχάζονται) είναι το φασιστόφιλο ασμάτιο που βρέθηκε αποθηκευμένο στο δικό του κινητό: «Με λένε χρυσαυγίτη, φασίστα, δολοφόνο, φασίστα για το αίμα, αλλά και για τον πόνο». Ο άνθρωπος, που «δεν ήταν χρυσαυγίτης αλλά μόνο υποστηρικτής», όπως λέει και τώρα τηλεφωνώντας σε κανάλια, είχε το αιμοχαρές στιχοκακούργημα στο τηλέφωνό του απλώς για να θυμάται ότι «δεν είναι χρυσαυγίτης». Οχι για να ντοπάρεται εθνοπρεπώς. Αλλωστε, τυχαία τον ειδοποίησαν να σπεύσει στο Κερατσίνι –ποιον; τον ταμία της χρυσαυγίτικης οργάνωσης στη Νίκαια–, τυχαία βρέθηκε κι ένα μαχαίρι στο αυτοκίνητό του, τυχαία το κάρφωσε στο σώμα του παλικαριού. Αυτό θα το βεβαίωναν και οι χρυσαυγίτες γιατροί (ειδικευμένοι στη φυλετική άσκηση του επαγγέλματός τους) που συνέπηξαν συνδυασμό και συμμετέχουν στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου. Υβρίζοντας και το φάντασμα του Ιπποκράτη οι ήδη υβριστές του πνεύματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου