Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πρωθυπουργικές υποκλοπές και Χ.Α

Πρωθυπουργικές υποκλοπές και Χ.Α


Νέες υποκλαπείσες συνομιλίες μεταξύ των πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, κι ανώτατου δικαστικού δημοσιοποίησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης κατά την παρέμβασή του στην Βουλή όσον αφορά την πρόταση για άρση της ασυλίας του σχετικά με την παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Π. Μπαλτάκο.


Ο χρυσαυγίτης βουλευτής εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη συνομιλία αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για παρέμβαση της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη προκειμένου να μεθοδευτεί η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς ακούγεται να δίνει εντολές σε ανώτατο δικαστικό ώστε να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να διωχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος και Στ. Μπούκουρας. Σύμφωνα με τον χρυσαυγίτη βουλευτή, οι δύο άνδρες μιλάνε συνωμοτικά κι ο πρωθυπουργός αναφέρεται στον εισαγγελέα Ισ. Ντογιάκο παροτρύνοντας τον συνομιλητή του: «Πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια, τους τρεις να τους γαμήσει».


«Είναι αλήτης, ένας χυδαίος που παριστάνει τον πρωθυπουργό» σημείωσε ο Ηλ. Κασιδιάρης για τον Αντ. Σαμαρά ζητώντας την άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού και την δίωξή του. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ισχυρίστηκε ότι από την δικογραφία για το οργανωμένο κύκλωμα στο ποδόσφαιρο προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία και για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου. Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη, υπάρχει συνομιλία όπου αναφέρεται ότι «ο Γ. είναι περιβάλλον Αθανασίου, είναι Μυτιληνιός κι έχει σπίτι στην Πέτρα, είναι ζαμάν φου, περιβάλλον του Μπάμπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου