Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γαλάζιος εμφύλιος για το θράσος της ΟΝΝΕΔ

Γαλάζιος εμφύλιος για το θράσος της ΟΝΝΕΔ

Την οργή της ΔΑΚΕ προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ σχετικά με τη στάση των δημοσίων υπαλλήλων απέναντι στην αξιολόγηση. Οι αντιδράσεις εξελίσσονται σε γαλάζιο εμφύλιο, καθώς η ΔΑΚΕ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει το βίντεο υβριστικό, ημιμαθείς τους δημιουργούς του και ζητάει την άμεση απόσυρσή του

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Υ.ΕΘ.Α

«Η ΔΑΚΕ Υ.ΕΘ.Α καταδικάζει και ζητά την άμεση απόσυρση του τελευταίου "εκλογικού σποτ" της ΟΝΝΕΔ με θέμα την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Τέτοιες υβριστικού τύπου προσεγγίσεις από ημιμαθείς προσβάλουν βάναυσα τις προσωπικότητες χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο και δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν, παρά μόνο οργή και αγανάκτηση προς τους δημιουργούς και εμπνευστές του».

Το επίμαχο βίντεο:




Με τον τίτλο «Ο Βασιλάκης στη δουλειά», το προεκλογικό σποτ δείχνει δημόσιο υπάλληλο να αρνείται την αξιολόγηση.

Πίνοντας φραπέ, διαβάζοντας σταυρόλεξο και με την καρέκλα... κυριολεκτικά κολλημένη επάνω του, διερωτάται με ύφος... πολλά βαρύ: «Εμένα θα αξιολογήσεις; Κάποιο λάθος κάνεις. Εσύ αξιολογήθηκες για να αξιολογήσεις εμένα;».

Το τηλεοπτικό μήνυμα καταλήγει με τον «Βασιλάκη» να σηκώνεται από το γραφείο του με την καρέκλα κολλημένη επάνω του, ενώ ακούγεται: «Τι δεν καταλαβαίνεις, Βασιλάκη; Παντού σε όλο τον κόσμο αξιολογούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου