Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Επιστρέφουμε νικητές, συνεχίζουμε τους αγώνες μας

Τρίτη 5/5 στις 9 μ.μ. συγκέντρωση των "διαθέσιμων" στον Άγνωστο Στρατιώτη

Επιστρέφουμε νικητές, συνεχίζουμε τους αγώνες μας

Την Τρίτη 5/5 το βράδυ ψηφίζεται από την ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου: «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις», με το οποίο η κυβέρνηση, υλοποιώντας μέρος των προεκλογικών εξαγγελιών της -εκτός των άλλων-, καταργεί το καθεστώς της διαθεσιμότητας και βάζει τέλος μετά από 22 μήνες, στη βαρβαρότητα της διαθεσιμότητας - ομηρίας - απόλυσης που ζήσαμε.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεχών, ανυποχώρητων αγώνων, εναντίον των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων-μνημονιακών πολιτικών που επέβαλαν τις απολύσεις μας, επιστρέφουμε πάλι στις δουλειές μας νικητές και με το κεφάλι ψηλά. Ξέρουμε καλά ότι με αγώνες κατακτώνται τα δικαιώματα και δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα για την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, που θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με ενωτικούς αγώνες, μακριά από τις λογικές της ανάθεσης.

Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα είμαστε περήφανοι που δώσαμε: "Όρκο τιμής να μη λυγίσω αν οι συνάδελφοί μου δεν γυρίσουν πίσω" και καταφέραμε να υλοποιηθεί το: "ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ".

Σήμερα  Τρίτη 5/5 το βράδυ στις 9 μ.μ. καλούμε όλους τους συναγωνιστές -διαθέσιμους και μη- να βρεθούμε για μια ακόμα φορά έξω από τη βουλή, για να χαιρετίσουμε τη δικαίωσή μας και να δώσουμε νέους όρκους ενωτικών και ανυποχώρητων αγώνων. 

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος
Ο αγώνας ...συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου