Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, για την επιλογή της Ε. Παναρίτη

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, για την επιλογή της Ε. Παναρίτη

Photo Copyright - web
Αντιρρήσεις και αντιδράσεις εκφράζονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση, για την απόφαση να οριστεί η Έλενα Παναρίτη εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διαδικασία επιλογής της κυρίας Παναρίτη οι αντιδράσεις εκφράστηκαν με τον Ε. Τσακαλώτο να καταψηφίζει αυτή την επιλογή και τον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη, να ψηφίζει λευκό εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του.

Την αντίδρασή της για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη εξέφρασε πρώτη η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Σακοράφα με σχόλιό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για ατυχή επιλογή που ξεπερνά κάθε όριο.

«Η Παναρίτη εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης; Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια» έγραψε η κ. Σακοράφα για να επανέλθει με νέο της σχόλιο λίγο αργότερα: «Δυστυχώς η Παναρίτη δεν είναι η πρώτη ατυχής επιλογή, αλλά είναι αυτή που ξεπερνά κάθε όριο».

Τη διαφωνία του εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter. «Δεν συμφωνώ με την επιλογή της κ. Παναρίτη για την εκπροσώπηση μας στο ΔΝΤ. Ζητώ από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να την επανεξετάσουν», ανέφερε στο μήνυμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου