Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Βολές Αλεξιάδη κατά Παππού: Όταν λέτε ψέμματα, να με φωνάζετε στο δελτίο για να απαντάω (ΒΙΝΤΕΟ)

Βολές Αλεξιάδη κατά Παππού: Όταν λέτε ψέμματα, να με φωνάζετε στο δελτίο για να απαντάω (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Mega μεταξύ του Τρύφωνα Αλεξιάδη και του δημοσιογράφου Γιώργου Παππού. Εκτός από τις αιχμές του αναπληρωτή υπουργού για ανακριβή ρεπορτάζ, ο κ. Αλεξιάδης έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια από το δημοσιογράφο, με τους Καμπουράκη και Οικονομέα να επεμβαίνουν για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

«Κύριε Παππού έχετε διαψευστεί σε πολλά από αυτά που έχετε προβλέψει, όπως τα ανείσπρακτα ενοίκια» είπε σε πρώτο χρόνο ο αναπληρωτής υπουργός, προσθέτοντας ότι «όταν λέτε ψέμματα για 'μένα, να με φωνάζετε στο δελτίο για να απαντάω». Ο δημοσιογράφος του απάντησε, πως, «για τα ανείσπρακτα, τι είπα και σας χάλασε τη διάθεση; Φέρατε ρύθμιση και μετά τη διορθώσατε».

«Ζήτησα να είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην εκπομπή» τόνισε ο Αλεξιάδης και επανήλθε προσθέτοντας ότι «εγώ με τα ΜΜΕ θα έχω καθαρή σχέση. Όταν υπάρχει παραπληροφόρηση θα βγαίνω να το λέω. Από την επομενη βδομάδα στη Βουλή θα λέω ονόματα και Μέσα. Δεν απαντήθηκε η παραποίηση που έκανε το δελτίο σας και ο Γιώργος Παππούς. Στο θέμα των αποδείξεων λέω για νομοτεχνική ρύθμιση. Μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε».

«Εγώ να δικαιολογηθώ;», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος και ζήτησε από τον υπουργό να εξηγήσει τι σημαίνει η φράση «νομοτεχνική βελτίωση για τη συλλογή αποδείξεων και το 2015».

«Έχετε διαψευστεί σε πολλά από αυτά που λέγατε» του επεσήμανε ο κ. Αλεξιάδης και σε άλλο σημείο της κόντρας του είπε: «Άλλο η δημοσιογραφία, άλλο η πολιτική».

«Βλέπετε πολιτικές σκοπιμότητες;» τον ρώτησε ο κ. Παππούς, με τον αναπληρωτή υπουργό να του απαντάει με ειρωνεία: «Φαντάσματα βλέπω...».

Οικονομέας και Καμπουράκης μπήκαν στη μέση να σώσουν την κατάσταση, λέγοντας πως είναι διαφορετικό ένας υπουργός να επιρρίπτει ευθύνες σε ένα δημοσιογράφο για ελλιπές ρεπορτάζ κι άλλο να τον κατηγορεί για πολιτικές σκοπιμότητες.

Η συνέχεια στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου