Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ντολμαδοπαρασκευαστής SIEMENS

 Ντολμαδοπαρασκευαστής SIEMENS

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
*** 15 εκατομμύρια ευρώ σε “μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ”! Σοβαρά τώρα, για το ΠΑΣΟΚ μιλάμε… Τo “μαύρο ταμείο» λέγεται απλά “ταμείο»
*** Η Πασοκάρα είναι κόμμα, ιδεά, τρόπος ζωής, καζίνο, οίκος ανοχής, εκκλησία, εγκληματική οργάνωση… ότι θες! Τιμούμε τον Άκη το σουγιά, τον Κώστα τον μακέτο, τον Γιάννο τον όμορφο καί τόσους άλλους μεγάλους παίχτες που πέρασαν από την ομαδάρα … υπέροχα, ωραία χρόνια!

*** Πρόβλεψη: H ακραία NΔ των Μητσοτάκη, Άδωνη, Βορίδη θα μακιγιαριστεί από τα συστημικά media και τα free press πλυντήρια, ως το απόλυτο μεταρρυθμιστικό-κεντρώο κόμμα! Δεν χρειάζεται όμως… αυτοί που θα ψηφίσουν τον Κυριάκο δεν θα το κάνουν παρά το ότι είναι ακραίος νεοφιλελεύθερος, συνεργαζόμενος με ακροδεξιά σκουπίδια… θα το κάνουν ακριβώς για αυτό!
*** Θα πολεμήσει τα τζάκια στη ΝΔ και τη διαπλοκή λέει ο Κυριάκος! Σα να λέμε… ο Χάνιμπαλ έγινε χορτοφάγος!
*** Εσείς που γελάτε με αυτούς που έχουν ψηφίσει Τζήμερο, Θεοδωράκη και τώρα Κυριάκο… αν το παιδί σας ήταν φιλελές με νοητική υστέρηση θα γελούσατε; Ε, ντροπή πια!
*** Mεταξύ μας τώρα, είτε Βαγγέλης βγει, είτε Κυριάκος, η μόνη σοβαρή κεντροδεξιά παράταξη παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ!
*** – Βλέπω ένα γαμάτο ντοκιμαντέρ τώρα στο ΣΚΑΙ. Δείχνει, που λες, πως κυνηγάνε κάτι λιοντάρια μια ζέβρα και κάτι ύαινες που παραμονεύουν για τα αποφάγια.
      – Το Δελτίο ειδήσεων είναι!
*** Οι πιο πληγωμένοι και θιγμένοι είναι αυτοί που είχαν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες σε κάποιον για να τους αλλάξει τη ζωή, είτε αυτός είναι σύντροφος ή κόμμα ή πολιτικός!
Για να έχεις εναποθέσει όλες σου τις ελπίδες κάπου σημαίνει ότι ελάχιστη εμπιστοσύνη έχεις στον εαυτό σου και το πώς εσύ μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου!
Ο/η απατημένος σύζυγος ποτέ δεν αναρωτιέται τι έκανε λάθος… πάντα ο άλλος φταίει!
*** “Ζούσαμε με δανεικά και πάνω απ’ τις δυνατότητές μας» –> ήρθε το μνημόνιο –> απολύσεις, ανεργία, φτώχεια, λουκέτα, φέρετρα, μεγαλύτερο και μη βιώσιμο χρέος –> και άλλο μνημόνιο για να ξαναβγούμε στις αγορές, να ξαναζήσουμε με δανεικά, αυτή τη φορά κάτω απ’ τις δυνατότητές μας! Έτσι δουλεύει… έτσι δούλευε πάντα, απλά τώρα φαίνεται! ‪#‎neoliberalism_for_dummies‬
ΥΓ. Mία-μία φεύγουν οι αδάμαστες ροκ προσωπικότητες, οι επιχειρηματίες που ανοίγουν δρόμους. Οι ασυμβίβαστοι της ζωής που μας εμπνέουν να ζήσουμε την κάθε στιγμή σα να είναι η τελευταία! Αντίο Μάκη Ψωμιάδη… κρίμα που δεν πρόλαβες να γίνεις Δήμαρχος!

Πολεμάει λέει για τα συμφέροντα των πολλών ο Κούλης! Ο Κούλης ρε φίλε! Η επιτομή του βύσματος, της οικογενειοκρατίας και της διαπλοκής…! Που στην αναλογία χρησιμότητα/ικανότητα είναι πιο κάτω και απ’ τον ντολμαδοπαρασκευαστή της Βέφας



– Από δω ο Κυριάκος! Από καλή οικογένεια και εχει κολλήσει ένσημα στον ιδιωτικό τομέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου