Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοπαλίκαρο του χρυσαυγίτη Μπούκουρα ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό

Αποδείξεις
Πρωτοπαλίκαρο του χρυσαυγίτη Μπούκουρα ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό

Συνελήφθη χθες το Σάββατο εκ των τριών αγροτών που έσπασαν με μαγκούρες περιπολικό στα επεισόδια στο Χαϊδάρι, ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι χρυσαυγίτης και μάλιστα πρωτοπαλίκαρο του πρώην βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης Στάθη Μπούκουρα.


Τις σχέσεις του Παναγιώτη Πλασσαρά με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Εθνος της Κυριακής», παραθέτοντας κι ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που το αποδεικνύει.


Ο 30χρονος Παναγιώτης Πλασσαράς από τη Νεμέα, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πριν από 15 ημέρες συμμετείχε στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, έξω από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Στην αστυνομία υποστήριξε ότι δεν παραμένει μέλος της Χρυσής Αυγής και αποχώρησε από την οργάνωση μετά από διαφωνία του με τον Στάθη Μπούκουρα.

«Βέβαια τα γεγονότα όπως και οι αναρτήσεις που συνήθιζε να κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και λίγες ώρες μετά τα επεισόδια των αγροτών με την αστυνομία στο Χαϊδάρι, με απειλητικό και χλευαστικό περιεχόμενο για το ΚΚΕ, τη Δημοκρατία και τους αγωνιστές νεκρούς του Πολυτεχνείου, άλλα αποδεικνύουν», σημειώνει το Έθνος.

Για τον βανδαλισμό του περιπολικού ο 30χρονος είπε ότι «παρασύρθηκε».

Ο 30χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες, ώστε να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι αγρότες που έσπασαν το περιπολικό της τροχαίας.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών αρχών, αναζητείται ο ιδιοκτήτης ενός φορτηγού, που συμμετείχε στο κομβόϊ των αγροτών που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο Χαϊδάρι, στην καρότσα του οποίου (κλειστού τύπου) φέρεται να κουβαλούσε δεκάδες καδρόνια.



Υπενθυμίζεται, ότι μετά τα επεισόδια στο Χαϊδάρι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Τόσκας δήλωσε: «Με αφορμή τα επεισόδια που γίνονται στο Χαϊδάρι, πρέπει να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όμως δεν είναι να μασάμε τα λόγια μας τέτοιες ώρες», υποστηρίζοντας ότι «τα χρυσαυγίτικα και ακροδεξιά στοιχεία προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση, έκαναν καταστροφές, έκαψαν περιπολικά, τραυμάτισαν αστυνομικούς».

«Είμαι σίγουρος ότι οι δημοκράτες αγρότες θα σταθούν αντιμέτωποι και δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστούν τα έκτροπα» τόνισε ο υπουργός, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι όλοι ακροδεξιοί, αλλά «πρωτοστατούν κάποια ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να παρασύρουν τους αγρότες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου