Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Φιλελευθεριστάν

Φιλελευθεριστάν
*** Αν κάτι θετικό έχει βγει από την προσφυγική κρίση στη χώρα μας,είναι το απόλυτο ξεγύμνωμα του εγχώριου «Φιλελευθεριστάν». Το ότι δηλαδή φτάσαμε από την υποψία, στην βεβαιότητα πως οι φιλελέδες δεν είναι τίποτα άλλο από φασίστες με καλύτερες δημόσιες σχέσεις!



*** Και στο κάτω-κάτω, τι είναι ρε ο άνθρωπος για να διακινείται ελεύθερα; Εμπόρευμα;
*** Άκου λοιπόν νεοφιλελέ, φασιστάκο του «ναι, αλλά για τους Έλληνες που πεινάνε δεν ενδιαφερθήκατε»! Είναι σα να ρωτάει ο φούρναρης του Νταχάου «που ήσουν ρε επαναστάτη του καναπέ όταν ψήναμε Εβραίους;»! Αυτοί, φασιστάκο, που πραγματικά βοηθάνε τους πρόσφυγες (κινήματα, αριστεροί, προοδευτικοί) είναι και οι μόνοι που έχουν παλέψει για τους «Έλληνες που πεινάνε»! Ακούς φασιστάκο; Ακούω θα λες!
*** Πως να γίνεις φιλελές, σε 2 απλά βήματα: 1. Μη δίνεις δεκάρα για τίποτα πέραν του εαυτού σου, της οικογένειάς σου και του κέρδους 2. Ξέχνα (αν έμαθες ποτέ) όλα τα μαθήματα που μας έχει δώσει η ιστορία για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
*** Προ ημερησίας συζήτηση για την «Ασφάλεια» ζήτησε η ΝΔ. Παίζουν τα ρέστα τους στον φόβο. Είναι ένα πεδίο που το γνωρίζουν καλά, το παίζουν στα δάχτυλα… το μυρίζονται όπως ο καρχαρίας το αίμα! Σιχαίνονται την αλληλεγγύη, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους αυτή η λέξη. Μόνο ο φόβος σου τους κάνει δυνατότερους!
*** Το κακό στη ΝΔ δεν είναι που η ηγετική ομάδα αποτελείται από μισούς φασίστες, μισούς νεοφιλελεύθερους ή και τα δύο μαζί. Το κακό είναι πως όντως πιστεύουν ότι είναι φιλελεύθεροι δημοκράτες. Σαν κάτι 50άρες φίλες που αποκαλεί η μία την άλλη «μπουμπού»
*** Την ίδια στιγμή, τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ είναι μέρος ένος μεγάλου πειράματος με τίτλο «Ας δούμε μέχρι πόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα μπορεί να αντέξει ένας λαός». H υπεραπλούστευση πολύπλοκων καταστάσεων είναι η πιο αποδοτική μορφή προπαγάνδας
– Και αυτή η αφρικανική σκόνη, πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου!
– Το Δελτίο του ΣΚΑΙ είναι!
Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι η Ασφάλεια! Το ότι ήταν το μήνυμα από την πλευρά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι μια λεπτομέρεια που δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσει το νέο αφήγημα!

Όταν ένας Άνθρωπος έχει αφήσει την πατρίδα του, έχει ταξιδέψει χιλιάδες μίλια, έχει μπει σε βάρκα με τα παιδιά του σε παγωμένα κύματα και το πρώτο πράγμα που κάνει -μόλις έχει φτάσει σε μια ξένη γη- είναι να τραγουδήσει με αυτόν τον τρόπο τον καημό του… τότε θλιβερέ μικροαστέ που έχεις παραμάσχαλα το «Πρώτο Θέμα», στέκεσαι προσοχή, σκύβεις με σεβασμό το κεφάλι και τον ακούς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου