Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κ. Μητσοτάκης απέλυε δημοσίους υπαλλήλους ενώ στέλεχος του κόμματος του έπαιρνε προαγωγή με πλαστό πτυχίο!

ΣΥΡΙΖΑ: 
Ο Κ. Μητσοτάκης απέλυε δημοσίους υπαλλήλους ενώ στέλεχος του κόμματος του έπαιρνε προαγωγή με πλαστό πτυχίο!

Να δώσει άμεσα εξηγήσεις για το πλαστό πτυχίο στελέχους του κόμματός του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που επιβεβαιώνει ότι ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, είχε προαχθεί στην θέση του προϊστάμενου του ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων καταθέτοντας πλαστό τίτλο μεταπτυχιακού!

Το πόρισμα, το οποίο όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί κόλαφο για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και για τα πεπραγμένα του επικεφαλής της ΝΔ ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του Αντ. Σαμαρά, έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Αυγή». Η εφημερίδα μάλιστα είχε δημοσιεύσει αλλεπάλληλα ρεπορτάζ για τα πεπραγμένα του κ. Πολυμερόπουλου που είχαν δημοσιευτεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Με την έκδοση του πορίσματος, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρίπτονται οριστικά οι ισχυρισμοί του κ. Πολυμερόπουλου, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ζητούσε την ανάκληση των δημοσιευμάτων της «Αυγής», υποστηρίζοντας πως είναι αναληθή. Όπως δε σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έφταναν τα εξώδικα στην «Αυγή», ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν είχε διστάσει να προβεί σε απειλές εναντίον των μελών της παράταξης «Αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση», αλλά και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

«Μετά και από τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό σε όλους τους πολίτες τι εννοεί ο πρόεδρος της ΝΔ όταν μιλά για "συμφωνία αλήθειας" και για "αριστεία", αλλά και πώς εννοεί τη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο. Με άλλα λόγια,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου