Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Κορκονέα Δημοκρατία

 Κορκονέα Δημοκρατία 

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Ας το παραδεχτούμε, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει καταφέρει ως αντιπολίτευση ένα χρόνο τώρα, επιτεύγματα που οι παλιότεροι της μεταπολίτευσης, δεν τολμούσαν, ούτε σαν κυβέρνηση να τα κάνουν.

Και τα υπέρογκα δάνειά της δεν εξυπηρετεί… και απροκάλυπτα κάνει το γκαρσόνι της εγκληματικής για τη χώρα διαπλοκής… και «περίεργες» εκλογές για ανάδειξη αρχηγού έκανε… και τη χώρα υπονομεύει στο εξωτερικό και το εσωτερικό… και ακροδεξιούς χουντοφασίστες έκανε «πρώτη μούρη». Έχει πρόγραμμα… και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Μια μέρα μετά τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη στυγερή δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η νεολαία της ΝΔ, θέλοντας να τιμήσει την… αγωνιστικότητα των ΜΑΤ, επισκέφθηκε μια κλούβα. Τι ωραίος συμβολισμός, τι αποδόμηση της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς… 

Η ΟΝΝΕΔ βέβαια ξέρει από δολοφονίες και επετείους. Όταν ένας δικός της, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και στέλεχος της ΝΔ, Γιάννης Καλαμπόκας είχε δολοφονήσει τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, η νεολαία της ΝΔ δεν τον ξέχασε. Αξίζει να σημειωθεί πως δικηγόρος του Καλαμπόκα ήταν ο σημερινός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.



Ας θυμηθούμε και τις αναμνήσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, για τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος!


Έτσι κάλυψε την δολοφονία Γρηγορόπουλου, πριν 8 χρόνια, ο ΣΚΑΙ…! Οι πραγματικοί «μπαχαλάκηδες», οι «τρομοκράτες των 8», το «παρακράτος» των πρεσβειών, της γραβάτας και του ταγιέρ… που συνεχίζει να προκαλεί μέχρι και σήμερα



«Μέτωπο της λογικής«, «Μένουμε Ευρώπη«, «#Παραιτηθείτε«, «Φιλελέδες«, «Μετριοπαθές Κέντρο«, «Ακροδεξιοί«, «Νεοφιλελεύθεροι» … και η λίστα είναι ατέλειωτη! Όπως και να τους πείτε, όποιο όνομα και να τους δώσουμε, στην ουσία τους είναι απλά… σκατόψυχοι μέχρι το μεδούλι!




*** Το καλό με την κρίση είναι πως στο «μέτωπο της λογικής» και της αριστείας γράφουν αυτά που ήδη υποψιαζόμασταν ότι σκέφτονται!

*** Σε άλλα νέα, η μετάλλαξη της ΝΔ με τον αδερφό της Ντόρας είναι ραγδαία… οι νεοφιλελεύθεροι μισάνθρωποι τρίβουν τα χέρια τους ενώ η ακροδεξιάσυνιστώσα λύνει και δένει έχοντας αποκτήσει ισχυρούς μηχανισμούς στο κόμμα. Ούτε ίχνος, ούτε κουβέντα από τους μετριοπαθείς καραμανλικούς. Το κόμμα εάλω.


Μιλάει για λαϊκισμό ο Κούλης, που δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει συναντήσει και να μην τον έχει εκμεταλλευτεί για ένα «ενσταντανέ» για ταsocial media. 

Και ας πούμε πως το να «πουλάς» την οικογένειά σου βορά στη δημοσιότητα για να γίνεις αρεστός, είναι δικαίωμά σου. Το να σέρνεις μαζί σου φωτογράφους και κάμερες και να «εκμεταλλεύεσαι» παιδάκια με ειδικές ανάγκες και αστέγους, σε κάνει αδίστακτο και χυδαίο… 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου