Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ψηφίστε τους! Μη χαθεί το… επάγγελμα

Ψηφίστε τους! Μη χαθεί το… επάγγελμα

Βασίλης Κυριακούλης
Ασύμμετρες… απειλές εκτόξευσε η Ντόρα Μπακογιάννη από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! Σε μία «διαφορετική συνέντευξη», όπως διευκρίνισε η παρουσιάστρια που αρέσκεται σε ιστορίες με παπαδιές και γενικότερα «υποθέσεις – θρίλερ», η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησε να αναδείξει το… ανθρώπινο πρόσωπο της οικογένειας Μητσοτάκη. Αφού προβλήθηκαν φωτογραφίες ολόκληρου του σογιού και η Ντόρα μίλησε για «τις σοκολάτες που δίνει στα εγγόνια της» και τα καβγαδάκια με την κόρη της (όπως κάνουν και οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί Έλληνες) τελικά δεν αντιστάθηκε να μπει στον πειρασμό να αναφερθεί και στην οικογενειοκρατία με απόλυτη κυνικότητα.

«Στην οικογένεια Μητσοτάκη είμαστε ατελείωτοι προς φρίκη πολλών» είπε με σαρδόνιο γέλιο και η παρουσιάστρια κοιτούσε σχεδόν εκστασιασμένη.

«Όπως υπάρχουν οικογένειες γιατρών, οικογένειες δικηγόρων, είμαστε κι εμείς μια πολιτική οικογένεια» συμπλήρωσε η βουλευτίνα της ΝΔ ομολογώντας ουσιαστικά την επαγγελματική σχέση που έχει η «αγία οικογένεια» με την πολιτική. Μάλιστα όταν αναφέρθηκε στον γιο της είπε επί λέξει: «Οταν ο Κώστας αποφάσισε να γίνει δήμαρχος Καρπενησίου…». Όχι «να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος». Έτσι αντιλαμβάνεται η Ντόρα την πολιτική. Αφού αποφάσισε ο γιόκας της να εκλεγεί, θα εκλεγεί. Τη σκέψη της συμπλήρωνε και η παρουσιάστρια: «Ε ναι, θα μπορούσε να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών και να σαρώσει…». Μάλιστα η εκπομπή τελείωσε με θερμά χειροκροτήματα από το κοινό και όχι με… βελάσματα.

Ψηφίστε τους! Μη χαθεί το… επάγγελμα, το μητσοτακέικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου