Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Eurogroup εσωτερικού…

Eurogroup εσωτερικού…

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: 
*** Ας εξομολογηθώ κάτι. Προσωπικά είμαι υπέρ του να δημιουργηθεί εδώ και τώρα -άλλη μία- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό Κυριάκο και αντιπρόεδρο Άδωνη. Δεν κρύβω πως το βλέπω εντελώς ανθρώπινα το θέμα. Αυτοί έτσι και μείνουνε άλλα δύο χρόνια μακριά από την εξουσία θα κυκλοφορούν ρακένδυτοι και μισότρελοι στο Σύνταγμα φωνάζοντας: «το τέλος έρχεται, μετανοείτε. Το αόρατο χέρι της αγοράς θα σας τιμωρήσει».
*** Να νομοθετηθούν νέα μέτρα για μετά το 2018, ζητάνε, λέει, οι δανειστές. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτή την νεοκομμουνιστική εμμονή των δύο νεφρών ανά φορολογούμενο δεν την καταλαβαίνω!
*** Η Ευρώπη, είναι το σπίτι μας! Πως ήταν στο σπίτι του Norman Bates στο Ψυχώ του Χίτσκοκ; ε, αυτό!
*** Μια ερώτηση… Ας υποθέσουμε πως αύριο, μεθαύριο η Κομισιόν, ο Σόιμπλε, το ΔΝΤ, οι δανειστές τέλος πάντων βρε αδερφέ, μας ζητήσουν να κάνουμε κλήρωση και να θυσιάσουμε 100 πρωτότοκους ελληνικών οικογενειών, για να κατευνάσουμε το αόρατο χέρι της αγοράς. Ποιος πιστεύει πως οι φιλελέδες, η ηγετική ομάδα του Μητσοτάκη στη ΝΔ και σύσσωμος ο ΣΚΑΙ, δε θα βρουν κάποιον ευφάνταστο τρόπο να το δικαιολογήσουν;
*** Ευρωπαϊστής είσαι όταν θες να επαναφέρεις τη δημοκρατία και την ισονομία στο σπίτι σου, όχι όταν ο πατέρας βιάζει τα παιδιά και εσένα σε νοιάζει τι θα πει η γειτονιά αν το μάθει!
*** Αυτά τα καημένα, τα δυστυχισμένα πλάσματα, που επιμένουν ακόμα και τώρα (μετά από 7 χρόνια μνημονίων και 2 αιώνες βιομηχανικής επανάστασης) πως η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, η υπερσυγκέντρωση πλούτου & η ανισότητα εισοδήματος είναι “αναγκαίες μεταρρυθμίσεις”… δεν έχουν κάποιον δικό τους να τους μιλήσει; Να τους πάρει μια αγκαλιά; Να τους δώσει ένα χαστούκι να συνέλθουν διάολε; Ντροπή δεν είναι να γουστάρεις πολυεθνικές, αποικιοκράτες, διεφθαρμένους πολιτικούς, δουλεμπόρους και πωλητές όπλων. Ντροπή είναι να γουστάρεις, αλλά να λες πως είσαι φιλελεύθερος φιλοευρωπαϊστής! Δεν είσαι! 
*** Η Ευρώπη, όπως την ξέραμε, έχει τελειώσει. Την κλωστή που κρέμονταν όλα, την χρησιμοποίησε ο αναρχοκαπιταλισμός για να καθαρίσει τα δόντια του. 
*** Οι δανειστές μαλώνουν μεταξύ τους και ο μέσος Έλληνας φιλελές δεν ξέρει ποιος τελικά ζητάει πιο σκληρά μέτρα από την Ελλάδα, για να τον στηρίξει…
O ακροδεξιός, τηλε-υστερικός αντιπρόεδρος της ΝΔ και σύσσωμο το φιλελευθεριστάν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την τοποθέτηση Κιμούλη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Να το γράψω άλλη μία… Ο Άδωνις σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει τον Κιμούλη! Καλεί μάλιστα τον κόσμο να αντιδράσει. Οι ίδιοι που δε θα είχαν κανένα πρόβλημα αν στη θέση του Κιμούλη ήταν ο Ρουβάς, ο Ράμφος ή η Ευγενία Μανωλίδου, σηκώνουν το δάχτυλο. Ο «πόλεμος» που διεξάγεται είναι κυρίως αισθητικής και πολιτισμού.

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την καταγγελία ότι η σύζυγος του υποψήφιου, δεξιού, προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, έλαβε μεγάλα ποσά ως αμοιβή σαν κοινοβουλευτικός συνεργάτης του συζύγου της, χωρίς να έχει εργαστεί καθόλου. Με κάποιο νομοτελειακό, μαγικό θα έλεγα, τρόπο, όλοι οι φανατικοί, νεοφιλελεύθεροι αντικρατιστές, είναι με τον έναν τρόπο ή τον άλλο… κρατικοδίαιτοι! Το μόνο «φρέσκο» που έχουν οι «μεταρρυθμίσεις» Μητσοτάκη, Φιγιόν, Άδωνη… είναι αίμα! Το δικό σου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου