Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Με «τακτική» Κασιδιάρη ο Α. Σαμαράς

Με «τακτική» Κασιδιάρη ο Α. Σαμαράς
Α.Ψ.
Την μέθοδο Κασιδιάρη και Χρυσής Αυγής περί «άθλιας σκευωρίας», «συμμορίας», «κατάχρησης εξουσίας» κλπ. αποφάσισε να ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε υπαρκτά ή ανύπαρκτα βάσιμα ή αβάσιμα στοιχεία για εμπλοκή του στο δημόσιο σκάνδαλο της Novartis.

Τότε μόλις βγήκαν πλέον ανοιχτά στην επιφάνεια τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ο Κασιδιάρης έβαλε στο στόχαστρο της «συμμορίας» που διέπραξε ακόμα και «εσχάτη προδοσία» τον Α. Σαμαρά, τον Χ.Αθανασίου, τον εισαγγελέα Ι. Ντογιάκο. Τα τηλεφωνήματα που έκανε ο κ. Αθανασίου στον Άρειο Πάγο προκειμένου να ενημερώσει τότε τον πρωθυπουργό είχε επικαλεστεί ο Κασιδιάρης προκειμένου να αποδείξει τη ...σκευωρία!

Τώρα ο Αντώνης Σαμαράς με περισσή έλλειψη ψυχραιμίας αναπαράγει ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα και την ίδια αποτυχημένη τακτική αντί να κάνει ότι κάνουν όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Να περιμένει την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας, την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης και να υπερασπιστεί την αθωότητα του όπως είναι υποχρεωμένος κάνει ο κάθε πολίτης ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Τελικά η Πολιτική Άνοιξη του πρώην πρωθυπουργού τείνει να μετατραπεί σε ένα αξιοθρήνητο χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου