Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μαζιώτης κατά Γεωργιάδη: «Να εκτελεστεί στην πλατεία Συντάγματος»

Μαζιώτης κατά Γεωργιάδη: «Να εκτελεστεί στην πλατεία Συντάγματος»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Μαζιώτης απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνέχεια της πρώτης επίθεσής του κατά του βουλευτή της ΝΔ τον οποίο και κατηγόρησε ότι με δική του παρέμβαση οι Αρχές των φυλακών έκλεισαν τα τηλέφωνα κάποιες ώρες την Παρασκευή, έτσι ώστε να μη μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο, και στην οποία διαβάστηκε μανιφέστο της Πόλας Ρούπα.

Σε νέα ανάρτηση στο indymedia που φέρει την υπογραφή του ο Ν. Μαζιώτης αναφέρει:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι.

Νίκος Μαζιώτης, φυλακές Διαβατών.»

Το νέο σχόλιο του καταδικασμένου για συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" προκάλεσε και αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να τονίσει ότι: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την «απόπειρα τρομοκράτησης» κατά του Αδ. Γεωργιάδη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του ίδιου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή», καταλήγοντας ως εξής: «Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση 'Ελληνα βουλευτή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μαζιώτης στο πρώτο κείμενο του ανέφερε τα εξής: «Παραμονές της εκδήλωσης στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, ένας από τους γνωστούς δήμιους του ελληνικού λαού, από τους πιο ένθερμους προσκυνημένους της υπερεθνικής ελίτ και των δανειστών και οπαδούς της πολιτικής και κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται για τη διάσωση του καπιταλιστικού συστήματος και κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ΄Αδωνις Γεωργιάδης, ζητά παρέμβαση έτσι ώστε να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, στην οποία θα μιλούσα μέσα από τη φυλακή Διαβατών».

Απαντώντας μέσω του Βήματος ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του». Και συνέχισε ως εξής: «Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι' αυτό… Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου