Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

O Ν.Κακλαμάνης "αδειάζει" τον Κυρ. Μητσοτάκη για τις offshore (Video)

O Ν.Κακλαμάνης "αδειάζει" τον Κυρ. Μητσοτάκη για τις offshore (Video)

"Η διάταξη αυτή φτιάχτηκε από την τρόικα. Ήταν προαπαιτούμενο. Και το ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έγινε συζήτηση στην επιτροπή πόθεν έσχες στην οποία μετείχα" δήλωσε στο Mega το πρωί ο Νικήτας Κακλαμάνης για το θέμα με τις offshore που η ΝΔ έχει αναδείξει τις τελευταίες ημέρες.





Την ίδια ώρα όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντέννα, στην προσπάθειά του να υπερθεματίσει για την "αποκάλυψη" με τις offshore, ερωτηθείς γιατί το θέμα το έφερε στην δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα και όχι η ΝΔ έδωσε μια.... άλλη εκδοχή. "Δεν μασάω τα λόγια μου. Θα έπρεπε να είχε εντοπιστεί από τους βουλευτές μας στην Βουλή. Πράγματι η συγκεκριμένη τροπολογία δεν εντοπίστηκε ούτε από εμάς ούτε από τα άλλα κόμματα" δήλωσε και συμπλήρωσε ότι, «μέσα σε 7.500 σελίδες, που έπρεπε να διαβαστούν σε 48 ώρες, αυτό δείχνει ότι, η κυβέρνηση είχε σκοπό να το περάσει στα ψιλά»




Ο Νικήτας Κακλαμάνης, με μια τοποθέτηση που διαφοροποιείται πλήρως από την στάση που κρατά ο Κυρ. Μητσοτάκης στο θέμα, σημείωσε ότι η διάταξη που ίσχυε μέχρι τώρα έπρεπε να διορθωθεί, αλλά κατά την άποψή του διορθώθηκε λάθος. "Θα μπορούσε να διορθωθεί καλύτερα. Γιατί δεν διευκρινίζει κατά την άποψή μου, και δεν διευκρινίζεται με εγκύκλιο αλλά με νομοθετική παρέμβαση, αν έχει αναδρομική ισχύ" σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Μega όταν ο Δ.Καμπουράκης του επεσήμανε ότι η στάση του δεν έχει καμία σχέση με την "εξαλλοσύνη που βγάζει η ΝΔ για το θέμα" δήλωσε ότι η στάση της ΝΔ είναι "υπό την έννοια για όσα δήλωνε στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου