Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Κολλημένος με την Χρυσή Αυγή ο Μπαλτάκος: "Αν ενωθούμε θα κυβερνήσουμε για 50 χρόνια"...

Κολλημένος με την Χρυσή Αυγή ο Μπαλτάκος: "Αν ενωθούμε θα κυβερνήσουμε για 50 χρόνια"...


Τη σκέψη του για "ένωση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες" εκφράζει ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε συνέντευξή του στη Real News, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα ποσοστά μιας τέτοιας συνεργασίας, με βάση τα σημερινά δεδομένα φτάνουν στο 46%.
"Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά", δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ στην ίδια συνέντευξη τονίζει πως δεν ήταν ο μόνος που είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή. Αποκάλυψε δε ότι τον προσέγγισε "κόμμα της Δεξιάς", για να του προτείνει να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε λέγοντας: "Είμαι ΝΔ".
Υποστήριξε μάλιστα πως δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα: "Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια", είπε και πρόσθεσε ότι δέχθηκε κλήσεις και από ενστόλους που του δήλωναν "είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά", παρακινώντας τον να ιδρύσει νέο κόμμα.
Τέλος, σε ερώτηση για το αν επιμένει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, απάντησε "Όχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί"...
Απαντώντας δε σε ερώτηση για το επίμαχο βίντεο, θέλησε να παρουσιάσει εαυτόν ως ήρωα: "Έπαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος. Έμαθα πολλά μυστικά των Χρυσαυγιτών, όπως ότι είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι".

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου