Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ζογκλέρ και σχοινοβάτες

Ζογκλέρ και σχοινοβάτες

 

Διαβάζω Ευάγγελε πως αισθάνεσαι, λέει, ωσάν «ζογκλέρ»! Δυστυχώς, Ευάγγελε, όχι μόνο αισθάνεσαι, αλλά είσαι και ζογκλέρ (με αναμμένους δαυλούς μάλιστα)... και έτι επί το δυστυχέστερον, ως τοιούτον σε αντιλαμβανόμεθα κι όοοολοι εμείς οι υπόλοιποι, επί των κεφαλών (και όχι μόνο) των οποίων, εξασκείς τα ζογκλερικά σου «κόλπα» Ευάγγελε!
«Στου κασίδη το κεφάλι» δηλαδή, Ευάγγελε! Διότι κασιδιάρηδες μας έχετε καταντήσει κι εσύ και η υπόλοιπη ομάδα αεροβατών του GAP,των σχοινοβατών με αρχηγό τον «Αντωνάκη τον Φιλάνθρωπο», την περίφημη ομάδα κλόουν «Die Karatzafuehrers», οι θηριοδαμαστές της «Linke» (που όμως έχουν μείνει, φευ, χωρίς λιοντάρια, αρκούδες, ελέφαντες και άλλα «άγρια ζώα», για οικολογικούς, φαίνεται, λόγους!) και όλο αυτό το τσίρκο των τριακοσίων «Οι ατιμώρητοι», μ' όλ' αυτά που μας «εφαρμόζετε» πειραματιζόμενοι!

 

Και επανέρχομαι στον ζογκλέρ Ευάγγελον: Και λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω φυσικής κατάστασης (που λέμε και στο άμοιρο το ποδόσφαιρο) θα 'πρεπε να κοιτάξεις τις συνταξιοδοτικές ευκαιρίες που έχεις. Οσο υπάρχει χρόνος Ευάγγελε! Και ακριβώς επειδή αισθάνεσαι μεν, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι καλός ζογκλέρ, γι' αυτό είσαι και επικίνδυνος Ευάγγελε! Κι εσύ και πλείστοι όσοι εκ των συναδέλφων σου, όλοι στο απυρόβλητο και όλοι ως εκ τούτου επικίνδυνοι! Ανθρωποι που θα 'πρεπε, εδώ και καιρό, να 'χουνε κάτσει στο σκαμνί (ακόμα και επί εσχάτη προδοσία), κάθονται στα έδρανά τους χαριεντιζόμενοι με «εχθρούς» και «φίλους»! Είστε επικίνδυνοι όλοι και για τη χώρα και για τους ανθρώπους της!
Εξω από το «ευαγές» σας ίδρυμα το καζάνι σιγοβράζει και δεν παίρνετε χαμπάρι! Οποιος λογικός και δίκαιος άνθρωπος αναμετρούσε τα εγκλήματα τα δικά σας εναντίον του λαού και του τόπου (που υποτίθεται πως υπηρετείτε) και τα εγκλήματα των παιδιών που η δικαιοσύνη σας (sic) με λύσσα φόρτωσε με 130 χρόνια, αλλά και με άλλες εκδικητικές αποφάσεις, σίγουρα την «καμπάνα» θα τη χτύπαγε για σας!
Αν είστε σε θέση να το αντιλαμβάνεστε αυτό και να συνεχίζετε στο ίδιο το βιολί, είστε πράγματι επικίνδυνοι. Αν δεν το αντιλαμβάνεστε καν, τότε είστε θανάσιμα επικίνδυνοι! 

ΝΟ JUSTICE- ΝΟ PEACE Ευάγγελε! See you in September!..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου