Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ήξεραν καλά ποια Χρυσή Αυγή ψήφιζαν


Ήξεραν καλά ποια Χρυσή Αυγή ψήφιζαν

Τσαουσίδης Κλέαρχος
Η ανακάλυψη από την Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη -κατόπιν κυβερνητικής υπόδειξης- ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση προφανώς και άφησε πάλι άναυδους και έριξε από τα σύννεφα δημοσιογράφους και μιντιάρχες, καθώς και τους λοιπούς εγχώριους χορηγούς της.
Το σκηνικό της δεύτερης πράξης είναι έτοιμο, απομένουν οι τάχα μου επαναστάτες που θα παράσχουν στην αυταρχική ακροδεξιά κυβέρνηση το πάτημα για τις ενορχηστρωμένες διώξεις σε βάρος της Αριστεράς


Αυτό περίμεναν τα γνωστά ΜΜΕ για να λευτερωθούν από τα «δεσμά» της καθωσπρεποσύνης. Κι έβγαλαν χολή απέναντι στους μέχρι πρότινος χαϊδεμένους τους! Έφτασαν, πάνω στον οίστρο τους, βοηθούντων και των Κλουζό της ΕΛ.ΑΣ., να θεωρούν έγκλημα την κατοχή μπουκαλιών με τη φάτσα του Μουσολίνι στην ετικέτα (πουλιέται στα τουριστικά κιόσκια της Ιταλίας)!

Έως και ο υποδυόμενος τον δημοσιογράφο που σαν καλή προξενήτρα πρότεινε να συνεργαστεί η Νέα Δημοκρατία με τα «σοβαρά» στελέχη της Χρυσής Αυγής βγήκε απτόητος και μας μίλησε για βασιβουζούκους. Είμαι βέβαιος ότι, μετά την απόλυση των... βασιβουζούκων, οι ίδιοι θα κάνουν ουρά στους χρυσαυγίτες για να τους έχουν στις εκπομπές τους.

Αρχικά λοιπόν φτιάξανε το κλίμα της κατατρόπωσης των κακών που μέχρι προχτές δεν ήταν τόσο κακοί, στη συνέχεια βγήκε, από τα States, ο Αντώνιος ο μακεδονομάχος και αφού συνεχάρη εαυτόν, επανέλαβε κατά λέξη όσα μονότονα κατήγγειλε η Αριστερά για τη Χρυσή Αυγή και τελικά έδωσε και το στίγμα του νέου παιδομαζώματος: «Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ναζί», είπε.
Τα απόκληρα

Όμως τι ακριβώς είναι;

- Ολίγον από ναζί (σαν τους Γερμανούς γείτονες των στρατοπέδων συγκέντρωσης που δεν άκουγαν, δεν έβλεπαν, δε μύριζαν);

- Οργισμένοι από την κυβερνητική πολιτική ψηφοφόροι της Δεξιάς, όπως είπε και ο κ. Σαμαράς (!), που επέλεξαν τα μαύρα παλικάρια τα οποία συνόδευαν και τις γιαγιάδες στα ΑΤΜ;

Μια χαρά γνωρίζανε ότι ήταν ναζί και τους ψήφισαν διότι απλούστατα διαφώνησαν με την ώς τα τότε μητέρα εταιρεία, αυτήν που συμμάζευε πάντα στους κόλπους της τα εκάστοτε φασιστοειδή.
Πρόχειρο μάθημα Ιστορίας: αμέσως μετά την Κατοχή και προτού αρχίσει ο Εμφύλιος, οι συνεργάτες των Γερμανών φτιασιδώθηκαν από τους αγγλόδουλους και εμφανίστηκαν σαν ευυπόληπτοι πολίτες, στελέχη του Λαϊκού Κόμματος ή άλλων δεξιών σχηματισμών.
Από κοντά και όλα τα στελέχη της μεταξικής δικτατορίας που είχαν βαπτιστεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο Κάιρο. Μετά τον Εμφύλιο ξανάγιναν πατριώτες ακόμη και οι γερμανοντυμένοι δωσίλογοι.
Μετά τη χούντα, η τότε Δικαιοσύνη ανακάλυψε ότι τα εφτά χρόνια ήταν μια στιγμή μεσ' την αιωνιότητα, η Δεξιά άπλωσε τις φτερούγες της πάνω από τους κατατρεγμένους φασίστες και βασανιστές και απολαμβάνουμε σήμερα επίλεκτους χουντικούς σε κυβερνητικές θέσεις.
Η απόπειρα αυτονόμησης των φασιστών έγινε το 1977 με το κόμμα του Στέφανου Στεφανόπουλου, την Εθνική Παράταξη, που έλαβε το 6,82% των ψήφων, όσο δηλαδή και η Χρυσή Αυγή πέρσι.
Στη συνέχεια, οι χουντοβασιλικοί κρύφθηκαν πάλι στις πτυχές της χλαμύδας της Νέας Δημοκρατίας. Ένας νεοσσός, τότε, δημιούργησε πολύ αργότερα το ΛΑΟΣ. Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη έφτασε, το 2009, το 7,15% στις ευρωεκλογές και το 5,63 στις εθνικές εκλογές.
Οι λούμπεν κι ο Φαήλος
Αυτά τα ποσοστά δείχνουν την ύπαρξη μιας σφιχτής Ακροδεξιάς, που κυμαίνεται πάνω κάτω στο 7% και την οποία, με τη λαϊκίστικη μορφή της (ΛΑΟΣ), είχαν στηρίξει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, βάζοντάς την στην κυβέρνηση χωρίς λόγο. Την «έπαιζαν» και όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως έκαναν πιο διακριτικά τώρα με τη ναζιστική της εκδοχή.
Ποιους λοιπόν περιμένουν να κληρονομήσουν οι «σοβαροί» δεξιοί μετά και από τον τραγέλαφο των συλλήψεων - απελευθερώσεων;
Αποβράσματα της νύχτας, χουντικούς και επιγόνους, καθυστερημένους ξερόλες και παραφουσκωμένους από τα αναβολικά; Ένα κράμα λούμπεν με ψυχωτικούς, που αποδέχονται τη βία, την ερωτεύονται στον στρατό και την ονειρεύονται στην πολιτική τους ζωή.
Αυτούς έβαλε τώρα στο μάτι το πιο δεξί χέρι του κ. Σαμαρά, ο «ομογάλακτος» και βάλε, Φαήλος Κρανιδιώτης, και δεν χτυπάει τους συλληφθέντες, «παρασυρμένους» κ.λπ., αλλά «φυλάει τις σφαίρες του για το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ».
Το σκηνικό της δεύτερης πράξης είναι έτοιμο, απομένουν οι τάχα μου επαναστάτες που θα παράσχουν στην αυταρχική ακροδεξιά κυβέρνηση το πάτημα για τις ενορχηστρωμένες διώξεις σε βάρος της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου