Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συνάντηση-Ενημέρωση για τα μεταλεία χρυσού της Β. Χαλκιδική

Συνάντηση-Ενημέρωση για τα μεταλεία χρυσού της Β. Χαλκιδική

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε σε μιά πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 18 Απρίλη στις (19:00), μαζί με άλλες συνελεύσεις, πρωτοβουλίες κ.ά, της πόλης.  Η συνάντηση αυτή κρίθηκε αναγκαία και αποφασίσθηκε, από τις τοπικές, αλλά και από τις συλλογικότητες που επισκέφθηκαν* το «φυλάκιο περιφρούρησης» στη Μ. Παναγία  Χαλκιδικής, την Κυριακή 10 του Απρίλη.
Στη συνάντηση καλούνται να συμμετέχουν όσες πρωτοβουλίες σωματεία φορείς κ.ά, θελήσουν θα παρευρεθούν, ώστε να επεξεργασθούμε από κοινού τα κάτωθι θέματα:

 

  •  Δημιουργία Συντονιστικού αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής και οργάνωσης των δράσεων μας.
  •   Προτάσεις για ενημερωτικές δράσεις, στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, από τις πρωτοβουλίες, συλλογικότητες κ.ά.
  •  Απόφαση διοργάνωσης Κεντρικής εκδήλωσης στην πόλη, συμφωνία περιεχομένου και μορφής αυτής και συντονισμός υλοποίησής της.
  • Συζήτηση για την αποδοχή της πρόσκλησης των συναγωνιστών, από το Φυλάκιο περιφρούρησης της Μ. Παναγιάς, για την συμβολικού χαρακτήρα προετοιμασία της παρουσία μας στον τόπο τους, την ημέρα της Πρωτομαγιάς.
 Η  συνάντηση  θα γίνει στην αίθουσα  του συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στο πάρκο της Μπότσαρη,  Ηλέκτρας 1 (ημιυπόγειο), θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των κατοίκων από τις κινήσεις της Χαλκιδικής.  (Το πάρκο βρίσκεται σε ύψος περίπου 100 μέτρων, ανεβαίνοντας την Μπότσαρη από Β. Ολγας).

*Επισκέπτες  ήταν            12ο Σχολείο για την Ελευθερία  

Πρωτοβουλία Κατοίκων  Δ. Συνοικιών
Πρωτοβουλία Κατοίκων  Ωραιοκάστρου
Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας
Καλώς να  ορίσετε
Το μέλος της Π.Κ. Τούμπας
Eυριπίδης Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου