Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ερντογάν: Κάντο σαν τον Δένδια...Το Photoshop!

Ζήλεψε τον Δένδια, και την κυβέρνηση Σαμαρά!
 

Ερντογάν: Κάντο σαν τον Δένδια...Το Photoshop!


Ο Ταγίπ Ερντογάν. 10 μέρες, οι Τούρκοι είναι στον δρόμο σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας εναντίον του. Και ενώ ο ίδιος, ίσως και κάποιοι από εμάς, θα περιμέναμε να ξεφουσκώσει το λαϊκό κίνημα στην Τουρκία, αντίθετα όλο και δυναμώνει. Το Σαββατοκύριακο,οι διαδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε ιστορικό προηγούμενο σε μαζικότητα. Ο Ερντογάν, μη θέλοντας να υποχωρήσει, και συμπεριφερόμενος ως νέος Σουλτάνος, εδώ και δέκα μέρα, έχει δώσει εντολή στην Αστυνομία να τσακίζει τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να έχουμε επιβεβαιωμένα πάνω από νεκρούς.
  Βλέποντας ο Ερντογάν, η τόση βίαιη καταστολή, να μην πτοεί τους διαδηλωτές, αλλά να τους συσπειρώνει ακόμα περισσότερο, προχώρησε στην οργάνωση αντι-συγκεντρώσεων οπαδών του. Πρώτα στην Άγκυρα, μετά θα συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη. Όσοι μετά από αυτό μίλαγαν για επερχόμενο εμφύλιο, έπεσαν έξω.....
  Η παρακάτω φωτογραφία, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, και δείχνει την "φτιαχτή" συγκέντρωση, των οπαδών του Ερντογάν στην Άγκυρα. Από ότι βλέπετε, με την χρήση Photoshop οι ίδιοι άνθρωποι έχουν διαχυθεί ταυτόχρονο σε διάφορα σημεία της συγκέντρωσης.


  Οι μαϊμουδιές ήταν και άλλες, εδώ θα δείτε την παραπάνω φωτογραφία, με τα βελάκια να περιγράφουν την "κλωνοποίηση'' των οπαδών του Ερντογάν σε κολάζ με άλλες δύο, και αυτές από τα κοινωνικά δίκτυα.....(Κλείσε τα άτιμα, ρε Ταγίπ....Σε εκθέτουν)


    
  Ο γραφίστας ερασιτέχνης, προφανώς. Λεφτά υπάρχουν στην Τουρκία για πιο επαγγελματικές δουλειές. Εκτός αν ο εξαίρετος γραφίστας της Ελληνικής Αστυνομίας, θυμάστε αυτός που "απάλυνε" τις πληγές των συλληφθέντων στον Βελβεντό, λόγω περικοπών μισθών και συντάξεων, έκανε εξτραδάκι στην γείτονα χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου