Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η GPO και στην Α' Αθήνας


Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η GPO και στην Α' Αθήνας


Σημαντικό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της GPO για τις Ευρωεκλογές και τυχόν διενέργεια εθνικών εκλογών στις τρεις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής και είναι πρώτη φορά, που κατακτά την πρωτιά στην Α ' Αθήνας.
Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη στο διάστημα 8-14 /1/2014 και αφορά στις εκλογικές Περιφέρειες Α' Αθήνας, Β' Αθήνας και Αττικής και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Newspost δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με σημαντική διαφορά σε σχέση με την ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στην Α' Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 18,5% στην πρόθεση ψήφου έναντι 18%, που συγκεντρώνει η ΝΔ, ενώ στην Β' Αθήνας η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αγγίζει το 22,5% και την ΝΔ το 16,4% και ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά στην Περιφέρεια Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 20% και την ΝΔ να περιορίζεται στο 13,5%.
Στην τρίτη θέση της εκλογικής προτίμησης παραμένει η Χρυσή Αυγή με ποσοστά, που κυμαίνονται από 7,9 έως 9,1%.
Το ΚΚΕ διατηρεί ποσοστό από 4,8 έως 7%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κυμαίνονται απο 4 έως 4,5%. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφει συρρικνωμένα ποσοστά από 2,9 έως 3,6% και λίγο υψηλότερα συναντάμε την Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστά από 3 έως 3,6%.

A' Aθήνας

Β' Αθήνας

Περιφέρεια Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου