Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αντἰο Βρυξέλλες λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Αντἰο Βρυξέλλες λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Να υποθέσουμε πως το κόστος όλης αυτής της δημόσιας έκθεσης που υπέστη ο Σαμαράς με το βίντεο του Μπαλτάκου είναι φυσικό να το "πληρώσει" ο εμπνευστής του; Ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος πιστεύει πραγματικά σε όσα διακυρήττει, συμβουλεύει (τον πρωθυπουργό) και θέτει σε εφαρμογή με μεγάλη θέρμη, ήθελε πολύ να εκλεγεί Ευρωβουλευτής και να μπορεί μεταξύ Βρυξελλών, Λουξεμβούργου, Στρασβούργου και Αθήνας να διαμορφώνει παρασκηνιακά πολιτική χωρίς να είναι συνεχώς παρών.
Ομως όσο και να παριστάνει η ταλαίπωρη αυτή "συγκυβέρνηση" οτι δεν έγινε και τίποτα με αυτό το βίντεο (και με τα άλλα που θα ακολουθήσουν ενδεχομένως) το κόστος για Σαμαρά και Βενιζέλο είναι ανυπολόγιστο. Οι ψηφοφόροι θεωρούνται ζώα ανεγκέφαλα που με ενα 500άρικο απο το περιβόητο "πλεόνασμα" (lol!) θα ψηφίσουν ό,τι θές. Ετσι τους βλέπουν ακόμα οι παλιές "στρούγκες" και τα "μαντριά" που ακόμα πολιτεύονται λές και ζούμε στη δεκαετία του 50.

Οχι λοιπόν δεν είναι έτσι. Μπορεί η "έρευνα" που γίνεται να περιορίζεται στο "Προϊόν Υποκλοπής" και στο πώς τα κατάφερε ο Κασιδιάρης και τύλιξε σε μια λαδόκολλα ολόκληρο Μπαλτάκο (μαζί με τον Σαμαρά του), ο κόσμος όμως, οι ψηφοφόροι του Μαϊου ξέρουνε πολύ καλά τι έχει συμβεί, πως έχει συμβεί και γιατί έχει συμβεί. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος στην αρχή της θητείας αυτής της "συγκυβέρνησης" με πρωθυπουργό τον Σαμαρά (αλλά και πρίν) πίστευε βαθύτατα οτι οι ναζιστές φασίστες της Χρυσαυγούλας (με την οποίαν πολλοί στην Ν.Δ θα θέλανε να συνεργαστούν- κάτω απο συγκεκριμένες προϋποθέσεις βέβαια) ήταν το ένα επικίνδυνο άκρο που έπρεπε να εξολοθρευτεί με κάθε τρόπο, με την δολοφονία του Φύσσα ανέκρουσε πρύμναν και γκάζωσε: Ολοι μέσα, εγκληματική οργάνωση, δεν με νοιάζει αν τους ψήφισε ο κόσμος, δεν θαμείνει κανείς έξω -τους "δέσαμε" έλεγε παντού. Παντού ΚΑΙ στον πρωθυπουργό που και αυτός πολύ το ήθελε να τους εξαφανίσει μια κι'έξω.

Η επικινδυνότητα των απόψεων του Κρανιδιώτη γίνεται ακόμα πιό φανερή αν αναλογιστεί κανείς οτι έχοντας στο ένα άκρο την Χ.Α στο άλλο τοποθετούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλούσε οτι αφού αποδειχθεί οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνησε τα θύματα της MARFIN (!) θα ανακηρυχθεί και αυτός "εγκληματική οργάνωση" και έτσι, με αυτά τα δυό κατα Κρανιδιώτη "τρυγόνια" θα ξεμπέρδευε η "συγκυβέρνηση" και απο τον ΣΥΡΙΖΑ που την απειλεί άμεσα αφού διεκδικεί είτε αυτοδύναμα, είτε ως πρώτο κόμμα, την εξουσία και την κυβέρνηση μετα τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και εάν γίνουν.

Το βίντεο του Μπαλτάκου (και ας μην το παραδέχονται στην πασοκονουδού) ήταν το βατερλώ του Φαήλου Κρανιδιώτη. Τόσο Βατερλώ ώστε ο φίλος του Αντώνης Σαμαράς να του ψιθυρίσει ευγενικά οτι καλό θα ήτανε να μην του "φορτωθεί" στο ψηφοδέλτιο για το Ευρωκοινοβούλιο. Κατόπιν τούτου ο κύριος Φαήλος πήρε την...πρωτοβουλία να μην κατεβεί σαν υποψήφιος και μας το ανακοίνωσε και μέσω facebook σαν δημοκρατικός και σύγχρονος ευρωπολιτικός.

Του ευχόμαστε καλή τύχη, καλή συνέχεια και καλά μυαλά -ειλικρινά.
Η δήλωσή του στο facebook

«Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.

Η αντζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν. Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.

Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.

Γι' αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειά. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου