Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Μεξικανούς εμπόρους ναρκωτικών και τζιχαντιστές σκέφτεται να προσλάβει η ελληνική αστυνομία

Μεξικανούς εμπόρους ναρκωτικών και τζιχαντιστές σκέφτεται να προσλάβει η ελληνική αστυνομία

πολύφημος
Σκηνές τρομοκρατίας έζησαν για μια ακόμη φορά οι διαδηλωτές που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσουν μετά από 41 χρόνια την εξέγερση στο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, φωτογραφίες και βίντεο, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και της Ασφάλειας επιτέθηκαν σε απομονωμένους διαδηλωτές και περαστικούς φωνάζοντας τους ότι θα «τους γαμήσουν» και «θα πεθάνουν» επειδή κατέβηκαν στην πορεία, ενώ για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε και κείμενο από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση στο οποίο αναφέρεται ότι μπροστά στα μάτια τους οι δυνάμεις της Ασφάλειας ξεφόρτωναν από υπηρεσιακό όχημα βόμβες μολότοφ.

Ταυτόχρονα, τουλάχιστον τέσσερις δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι έπεσαν θύματα επιθέσεων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίοι τους έκαναν κωλοδάχτυλα και τους έβριζαν, ενώ όπως έγραψε στο Facebook ένας νεαρός Γερμανός φοιτητής, το βράδυ της 17ης Νοέμβρη έφαγε το ξύλο της αρκούδας ακόμη κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος με ανοιγμένο το κεφάλι, επειδή βρισκόταν δίπλα στην πορεία.

Από την πλευρά του, ο πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων δυνάμεων πόλης, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε άκρως ικανοποιημένος από την αντίδραση της ελληνικής αστυνομίας στις 17 Νοέμβρη, και μάλιστα ανέφερε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα – με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Φυσικά, ανάμεσα στις εξαιρέσεις βρέθηκαν ένα περίπτερο και μια τζαμαρία πολυκατοικίας στην πλατεία Εξαρχείων, όμως τα δύο αυτά περιστατικά ελέγχονται καθώς τα τυρογαριδάκια κάνουν κακό στα δόντια γι’ αυτό και κάποιος έπρεπε κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει την απειλή της τερηδόνας με δραστικά μέτρα.

Η ελληνική αστυνομία έχει αποδεχτεί, πλέον, από την πλευρά της ότι κανείς δεν της έχει εμπιστοσύνη – εκτός αν έχει πολλά λεφτά ή είναι πολιτικός, οπότε της έχει τυφλή εμπιστοσύνη γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να πάει ούτε μέχρι το περίπτερο της γωνίας.

Έχοντας, λοιπόν, αποδεχτεί πλήρως το ρόλο τον οποίο έχει επωμιστεί, και με την ερχόμενη διαδικασία εκτέλεσης μαζικών εξώσεων νοικοκυραίων από τις τράπεζες στην οποία θα δούμε διμοιρίες των ΜΑΤ να σέρνουν από τα μαλλιά όποιον δεν θέλει να βρεθεί στο δρόμο, η ελληνική αστυνομία σκέφτεται πολύ σοβαρά να προσλάβει ειδικούς εμπειρογνώμονες από το Μεξικό και τη Συρία οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να επιτελέσει το έργο της με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, στις ανώτερες τάξεις των δυνάμεων ασφαλείας βρίσκονται ήδη Μεξικάνοι έμποροι ναρκωτικών οι οποίοι εκπαιδεύουν επίλεκτα αστυνομικά σώματα για να απαγάγουν αντιδραστικούς πολίτες –ειδικά φοιτητές- και να τους παραδίδουν σε εκπαιδευμένους εκτελεστές οι οποίοι θα τους εξαφανίζουν –όπως γίνεται εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια στο Μεξικό- ενώ έχει αναφερθεί ήδη και η παρουσία φανατικών του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι διδάσκουν μεθόδους μαζικού εκφοβισμού, σαν αυτούς που προκαλούν με τα χολιγουντιανά βίντεο που δημοσιεύουν κάθε τρεις και λίγο δείχνοντας αιχμαλώτους με πορτοκαλί στολές λίγο πριν τους αποκεφαλίσουν.

Είναι εξαιρετικά πρακτικές μέθοδοι οι οποίες μάλιστα γίνονται και σε κράτη σαν το Μεξικό, στα οποία και δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις υπάρχουν και στις 20 ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη ανήκουν, λένε πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο φόβος είναι αυτός που θα κρατήσει τον κόσμο μακριά από τους δρόμους, γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, διότι πάνω από όλα προέχει η προστασία της Δημοκρατίας και της Ανάπτυξης, δηλώνουν ανώνυμες πηγές των παραστρατιωτικών δυνάμεων της αστυνομίας σε ένα από τα διαλείμματα κατασκευής ειδικών αστυνομικών μολότοφ, οι οποίες είναι εκπαιδευμένες να μην καίνε τους συναδέλφους τους αλλά να τους δημιουργούν ένα ομοιόμορφο αυγουστιάτικο μαύρισμα στις ξυρισμένες τους γάμπες.

(Το κείμενο αυτό είναι προϊόν σάτιρας και φαντασίας και δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα)

(Ζήτω η δημοκρατία!)

(Στην φωτογραφία φαίνεται ένας αντιδραστικός νεαρός ο οποίος βρέθηκε στην Πλατεία Εξαρχείων και μια ομάδα αστυνομικών τον σάπισε στο ξύλο και τον άφησε στη μέση της ασφάλτου να σφαδάζει από τους πόνους. Ευτυχώς που οι περίοικοι τον μετακίνησαν από το δρόμο γιατί ήταν πολύ πιθανό να περνούσε με φόρα από πάνω του ένα περιπολικό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου