Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο κασιδιάρης δεν αθωώθηκε

Ο κασιδιάρης δεν αθωώθηκε

Filothei Varsami
Ο κασιδιάρης δεν αθωώθηκε σήμερα για τα χαστούκια στην κανέλλη. Απλώς έπαυσε η δίωξη του επειδή η κανέλλη, όπως εξ αρχής είχε δηλώσει, δεν καταδέχτηκε καν να τη ζητησει. Καταλαβαίνω ότι αυτό θίγει ενδεχομένως το κοινό αίσθημα που είδε σε πανελλαδική μετάδοση τον απασφαλισμένο τραμπούκο να πλακώνει μια γυναίκα στα χαστούκια. Για αυτη την εξελιξη, όμως, δεν ευθύνεται η εδρα που εφάρμοσε σωστά τις σωστες διατάξεις του νόμου, αλλα η έλλειψη εγκλησης από την πευρά της κανέλλη.

Από εκεί και πέρα: τα μμε που μιλούν για *αθώωση* του κασιδιάρη, παραπληροφορούν (εξ αμελείας, πιστεύω) τον κόσμο. Όσοι νομίζουν ότι η δικαιοσυνη σήμερα του χαρίστηκε και αυτό ειναι ένα ακόμα σημείο της παρακμής της, πλανώνται. Οι χρυσαυγίτες που βλέπουν οράματα πανηγυρικής αθώωσης και χειροκροτούν τον τραμπούκο όρθιοι, είναι όρνια. Οι μη χρυσαυγίτες που από μέσα τους επιχαίρουν γιατι δεν χωνεύουν την "κομμουνίστρια" κανέλλη, κατά βαθος όμοιοι με τους χρυσαυγίτες είναι αλλα δεν το ξέρουν.


Εμείς οι υπόλοιποι απλώς ευχόμαστε στην ελληνική δικαιοσύνη να κινείται πάντα, όπως σήμερα, πάνω στις συγκεκριμένες ραγες του συντάγματος και του νόμου, ο οποίος δεν πρέπει (για το καλό όλων μας) να ξεχειλώνει τραβηγμένος από τα μαλλιά, ούτε καν για να χωρέσει στην τιμωρία του ο αλητης τραμπούκος φασίστας.

2 σχόλια:

  1. Το ερώτημα παραμένει όμως.
    Γιατί η ''κομμουνίστρια'' της Εκάλης δεν ζήτησε την δίωξη του νεοναζί?
    Αν την είχε ζητήσει,σήμερα δεν θα μιλούσε κανείς για αθώωση,και δεν θα πανηγύριζαν οι συμμορίτες της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατέθεσε ότι «Δεν θέλησα να κάνω μήνυση στον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί από μόνη της η πράξη του είναι εξευτελιστική»

    ΑπάντησηΔιαγραφή