Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κάτοικοι της Κερατέας αποδοκίμασαν τον Παγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια

Κάτοικοι της Κερατέας αποδοκίμασαν τον Παγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια


Φραστική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, την ώρα που δειπνούσε με παρέα σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.
 
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το βράδυ, όταν κάτοικοι της Κερατέας έμαθαν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρισκόταν σε ταβέρνα στα Καλύβια και δειπνούσε.
Οπως έγινε γνωστό, ομάδα από τους κατοίκους συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα τον Θ. Πάγκαλο , την κυβέρνηση και την απόφαση να κατασκευαστεί  ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Κάποια στιγμή, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να φωνάζουν και να απαιτούν να φύγει ο Θ. Πάγκαλος από την ταβέρνα.
Τελικά, και μετά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στην περιοχή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επιχείρησε να κάνει διάλογο με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι κατέθεσαν την κατηγορηματική άρνησή τους να γίνει ο ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.
Τελικά η κατάσταση αμβλύνθηκε, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την παρέα του τελικά έφυγε από την ταβέρνα γύρω στη 1 τα ξημερώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου