Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παιδί στην πόλη-«ΠαίΖΩ στην Πλατεία»


Παιδί στην πόλη-«ΠαίΖΩ στην Πλατεία»
 

Με νέα δυναμική δράση επανέρχεται ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος "Παιδί στην πόλη», στην Πλατεία Ναυαρίνου με θέμα «ΠαίΖΩ στην Πλατεία». Κύριος στόχος η δημιουργική χρήση της ιστορικής Πλατείας από τους πολίτες της πόλης.

Το Σάββατο 21 Μαΐου, Ευρωπαϊκή ημέρα Πάρκων, από τις 11 το πρωί έως τις 2:00 μ.μ, το Παιδί στην πόλη διοργανώνει ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εμπνευσμένο από την ιστορία και την αρχαιολογική αξία της Πλατείας καθώς και τη σχέση της ημέρας με το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους.

Ο αρχαιολογικός χώρος θα ανοίξει τις πύλες του προσφέροντας ξεναγήσεις σε παιδιά και γονείς στα ανάκτορα του Γαλέριου. Το πάρκο θα ομορφύνει με πολύχρωμα λουλούδια που θα φυτέψουν τα παιδιά. Επιδαπέδια αρχαιοελληνικά παιχνίδια,  δημιουργικά εργαστήρια, καποέιρα και facepainting με θέμα το περιβάλλον φιλοδοξούν να γεμίσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες της ημέρας.

 

Με την υποστήριξη: (αλφαβητικά) About Family, Epi Direct, Fitness Together, Idunited, koita mama, Maritsas, Ιωσηφίνα, Καπάνιgraphix, Λιλιπούπολη, Τέχνη Ξύλου & της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων.
 



Για περισσότερες πληροφορίες:
EPI-DIRECT Λήδα Παπαδοπούλου, Τ.: 2310 227225 begin_of_the_skype_highlighting            2310 227225      end_of_the_skype_highlighting, E-mail: info@epidirect.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου