Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Στον ίδιο κύκλο αίματος

Στον ίδιο κύκλο αίματος

 

Αν ρατσισμός, σε απλά ελληνικά, είναι υπεροψία ορισμένων πως η ελληνική ράτσα είναι ανώτερη κάθε άλλης (καθότι, προπαντός ερασιτέχνες ...εθνολόγοι οι ρατσιστές!), επόμενο είναι και οι ημεδαποί ρατσιστές να αντλούν σύμβολα από την «κορωνίδα» του ρατσισμού όλων των εποχών: τη χιτλερική, ναζιστική Γερμανία τού «ούμπερ άλες».
Επόμενο είναι επίσης, μετά από κάθε ρατσιστική ενέργεια, ν' αφήνουν ως «αποτύπωμα» (για να μην υπάρχουν παρερμηνείες!) το, κατ' αυτούς, σύμβολο του ρατσισμού και της φυλετικής ανωτερότητας, τον αγκυλωτό σταυρό (ή σβάστικα). Σύμβολο πάντως αρχέγονο -νομίζω της γονιμότητας- προερχόμενο από βραχογραφίες των σπηλαίων της προϊστορίας, που οι ναζιστές έφεραν στα μέτρα τους.
Εως εδώ, εντάξει. Οταν όμως μπουκάρουν και βάζουν φωτιά σε «αραβικό τζαμί» (διασκευασμένο κατάστημα!) της Καλλιθέας και αφήνουν αποτύπωμα σβάστικα με ...κίτρινο σπρέι. Τότε α) συγχέουν (χρωματολογικά!) Αραβες/ισλαμιστές με Ισραηλίτες (του κίτρινου άστρου στα ναζιστικά στρατόπεδα εξόντωσης) και β) είναι παντελώς ανιστόρητοι, διότι ο «πρωθιερέας» της φυλετικής ανωτερότητας Χίτλερ και οι συνεργάτες του προσπάθησαν -και μέχρις ενός βαθμού κατάφεραν- εκμεταλλευόμενοι το αραβικό/ισλαμικό μένος εναντίον τής, τότε, βρετανικής αποικιοκρατίας, να προσεταιριστούν επιφανείς Αραβες εθνικιστές και να ακολουθήσουν φιλοαραβική - αντιεβραϊκή - πολιτική.
Οταν Ελληνες (νεο)ναζιστές καίνε αραβικό τζαμί και «σφραγίζουν» την «επιχείρηση» με κίτρινη σβάστικα (αντί μαύρης που ήταν το χρώμα της ναζιστικής), δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και πρωτίστως πρέπει να απαιτήσουν ευθύνες για την αμάθεια από τους καθοδηγητές τους! Εβραίους, κομμουνιστές, Τσιγγάνους και ομοφυλόφιλους κατεδίωξαν οι ναζί. Ουδέποτε Αραβες. Εκτός αν η «κίτρινη σβάστικα» είναι ένδειξη ...φράξιας· οι «σκληροί»!
ΥΓ. Ειδεχθή εγκλήματα και απεχθή αντίποινα. Το έγκλημα δεν πατάσσεται με έγκλημα. Η δολοφονία του συμπολίτη μας, στην 3ης Σεπτεμβρίου, σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, και η εν συνεχεία καταδίωξη, ξυλοδαρμός και δολοφονία τυχαίων μεταναστών από πολίτες ως αντίποινα ανήκουν στον ίδιο -αδιέξοδο- κύκλο αίματος και κοινωνικής βίας. 
ΜΑΝΤΑΙΟΣ

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=275064

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου