Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Δεν μας χέζεις ρε Τεχεράνη!



Δεν μας χέζεις ρε Τεχεράνη!


vaggelasΟ μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τοπικοί παράγοντες, ανθυποβλαχοδήμαρχοι, σφουγγοκωλάριοι και λοιπά θεόπνευστα παράσιτα ασκούν έντονες πιέσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσει τη δημαρχία Πειραιά. Πλέον, η είδηση συζητιέται σε κάθε σοκάκι του μεγάλου λιμανιού, τα πλήθη αδυνατούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ ετούτη την πρωτοβουλία χαιρετίζουν οι τοπικές οργανώσεις της ακτιβιστικής-ανθρωπιστικής Χρυσής-Εθνικής Αυγής, οι μονίμως απολιτίκ σύνδεσμοι οπαδών του ΟΣΦΠ, καθώς και η Φιλόπτωχος Ένωση Φίλων Λοβοτομής «ο όσιος Πατάπιος».

Αργά ή γρήγορα, επικεφαλής της όλης εκστρατείας θα τεθεί ο Πειραιώς Σεραφείμ, καθώς είναι πασίγνωστο ότι τίποτε θετικό δεν μπορεί να υλοποιηθεί σ’ αυτή τη χώρα, χωρίς να έχουν προηγηθεί οι ευλογίες της εκκλησίας. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη, κατά σειρά, εντυπωσιακή πρωτοβουλία του σεβασμιότατου, αφού μετά την πρόσφατη καμπάνια κατά του πεοθηλασμού, αλλά και των μιαρών ομοφυλόφιλων, τώρα επιστρέφει δριμύτερος προτείνοντας τον δημαρχιακό θώκο στον Β.Μαρινάκη. Μια αλληλουχία κινήσεων που αναγκάζουν τους απανταχού σημειολόγους να σκίσουν τα πτυχία τους και να τα κάνουν κορδελάκια.
Τα τεκταινόμενα στο λιμάνι ζήλεψαν οι πιστοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ζητώντας ήδη από τους μητροπολίτες Αττικής και Νέας Φιλαδέλφειας να σηκώσουν τα μανίκια στα ράσα και να προσεγγίσουν αντίστοιχα τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Παναθηναϊκοί και αεκτζήδες απαιτούν, με τη σειρά τους, να αναλάβει τα ηνία των δήμων τους ένα πραγματικό αφεντικό, ένας αυθεντικός εξουσιαστής και όχι θλιβεροί υπάλληλοι του, έχοντας προφανώς κουραστεί ψυχικά από την κακόμοιρη παρουσία του κάθε atenistaΚαμίνη.
Οι στιγμές άλλωστε είναι κρίσιμες και χρειάζονται στιβαρά χέρια να κρατούν τα γκέμια των υποζυγίων. Όχι καρικατούρες που έχουν το νου τους είτε να πλέκουν πουλόβερ στις νεραντζιές, είτε να περιφέρονται σαν τις άδικες κατάρες με πλακάτ-σάντουιτς, διαδηλώνοντας κατά «της-βίας-απ’-όπου-κι-αν-προέρχεται». Σε τελευταία ανάλυση, ποιος τους είπε ότι ο μέσος όρος των Έλληενς έχει καμιά διάθεση να καταδικάσει τη βία; Δεν βλέπουν π.χ. ότι το λιντσάρισμα από κρατικά όργανα του κρατούμενου Ιλία Καρέλι (και πάνω απ’ όλα Αλβανού-Αλβανού-Αλβανού, να μην ξεχνιόμαστε) έγινε δεκτό με ρίγη ενθουσιασμό; Ακόμα να καταλάβουν ότι πολλοί συμπολίτες-συνάνθρωποι-φιλήσυχοι νοσφεράτου έτρεξαν να ξανασηκώσουν τις σημαίες στα μπαλκόνια, ξεχειλισμένοι από εθνική υπερηφάνεια για το θεάρεστο γεγονός;
Οι εξελίξεις αυτές φανερώνουν ότι ήρθε η ώρα του πανελλήνιου ξεσηκωμού και της εθνικής χειραφέτησης. Οι Έλληενς δείχνουν πλέον ξεκάθαρα ότι αρνούνται να ακολουθήσουν το νεοφιλελεύθερο μοντέλο ζωής και διακυβέρνησης, που θέλουν να επιβάλλουν οι αποκτηνωμένοι Πινοσέτ των Βρυξελλών. Απαιτούν-ψηφίζουν ολόδικα τους μοντέλα, θέλουν οικείους κοτζαμπάσηδες όπως ένας εφοπλιστής, ένας ποδοσφαιροπαράγοντας ή ένας εθνοσωτήρας γιδοβοσκός, πάντα υπό τη σκέπη και την υψηλή προστασία του Πανάγαθου και των ορθόδοξων μπιστικών του.
Τις παραδόσεις μας δεν θα τις εγκαταλείψουμε έτσι αμαχητί. Για να μάθουν και οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, και οι Ιρανοί μουλάδες ότι δεν τους έχουμε ανάγκη – έχουμε τις δικές μας πορτοκαλιές που βγάζουν δικά μας πορτοκάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου