Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Ελπίζω το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει» απέναντι στην Ελλάδα(video)

«Ελπίζω το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει» απέναντι στην Ελλάδα(video)

Στο πλευρό του ΔΝΤ τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βασικός αναλυτής του ομίλου Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση για τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.


Καθώς οι ελπίδες για τη δημιουργία μιας συγκυβέρνησης με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής – που είχε προτείνει ο ίδιος υπάλληλος του ΣΚΑΙ – εξανεμίζονται προς το παρόν, τελευταία ελπίδα του συγκροτήματος φαίνεται πως είναι πλέον η επικράτηση των θέσεων των δανειστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΚΑΙ ήταν η πρώτη επιχείρηση στο χώρο των ΜΜΕ που είχε προχωρήσει σε περικοπές και καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας πριν ζητηθεί από τους δανειστές και την ελληνική τότε κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.
    Ο εκφοβισμός είναι ενα συναίσθημα που δεν βασίζεται στην αλήθεια, αλλά έχει στόχο να σε κάνει να υποκύψεις στην θέληση του αντιπάλου σου.Ποτέ μην επιτρέψεις τον εκφοβισμό να σ' αποτρέψει από το που πιστεύεις οτι είναι σωστό και δίκαιο.Και στην περίπτωση των συναλλαγών μας με την ΔΝΤ και μερικούς από τους εταίρους μας να μην υποκύψουμε στις σκληρές και αλύγιστες απαιτήσεις τους. Ο εκφοβισμός που δεχόμεθα είναι ένα καπιταλιστικό τέχνασμα για να υποκύψουμε στην θέληση τους.
    Εάν η Ελλάδα μας τώρα υποκύψει στον εκφοβισμό του ΔΝΤ θα αποτύχει παταγωδώς. Είναι πάντα καλύτερο ένα έντιμο διαζύγιο, παρά κάτω από τις απειλές της οικονομικής φτώχειας υποκύψουμε στο καθεστώς του αργού οικονομικού στραγγαλισμού.
    Αν δεν υποχωρήσουμε στους εκβιασμούς θα νικήσουμε. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή