Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Άδωνις δε γεννιέσαι, γίνεσαι!

Άδωνις δε γεννιέσαι, γίνεσαι!

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Το 2012 η κυβέρνηση Σαμαρά -μετά και από απόφαση του ΣτΕ (καλώς τα παιδιά)- αποσύρει το νόμο περί ιθαγένειας, του Γιάννη Ραγκούση.

Αυτό στερεί -εν μέσω σφοδρής κρίσης- τη δυνατότητα σε 200.000 παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας, να αντιμετωπιστούν ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες και να πάρουν υπηκοότητα. Παιδιά όπως τα πέντε της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης τότε ήταν 17 χρονών και έπαιζε μπάσκετ στο Φιλαθλητικό.

Το 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή, νέο νόμο περί ιθαγένειαςΗ ΝΔ, με κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βασικό ομιλητή, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον πολέμησε με όλες της τις δυνάμεις και τον καταψήφισε.
Χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιατί αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο πάνω σε ελληνική σημαία. Τον χαρακτήρισε μάλιστα, «πατριώτη».
Ο Γιάννης, παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία, πουλούσε ως μικρό παιδί αναπτήρες  και καθάριζε τζάμια για να ζήσει. Τότε για τη «φυλή» του Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του Βορίδη του Σαμαρά και της Χρυσής Αυγής, ήταν «αράπης», «λάθρο»… ανεπιθύμητος, αν όχι κυνηγημένος, στην ένδοξη γη των προγόνων του Μιχαλολιάκου.
Για το «μέτωπο της λογικής» ήταν «παράταιρος», «βάρος για τη δημοσιονομική σταθερότητα.
Διαβάστε προσεκτικά τι γράφει, ακόμα και τώρα, ο αρθρογράφος της «Καθημερινής«, Τάκης Θεοδωρόπουλος:
«Δεν κάνουν την ελληνική κοινωνία πολυπολιτισμική ούτε τα κύματα των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που την έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια. 

η Αθήνα δεν είναι πολυπολιτισμική. Είναι μια πόλη με πολλούς μετανάστες, περισσότερους από όσο μπορούν να αντέξουν οι χαλαρές δομές της και οι ανύπαρκτοι κανόνες τους. 

Η υπερκατανάλωση της πολιτικής ορθότητας βλάπτει σοβαρά την κοινωνική υγείαΑς αφήσουμε για λίγο κατά μέρος τα ανθρωπιστικά δάκρυα που μας φέρνει ο αδέσποτος Αφγανός και ας αναρωτηθούμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, πού κοιμάται τη νύχτα και πού βρίσκει φαγητό. Κι ας μην ξεχνάμε ότι πολλά άτυπα κύτταρα κάνουν έναν βαρβάτο καρκίνο.»

Πλέον ο Γιάννης είναι ίσως το πιο «καυτό» όνομα στο NBA και υπέγραψε συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Το παιδί που, σύμφωνα με τον Άδωνη, τον Πλεύρη και τη Χρυσή Αυγή, δεν άξιζε την ελληνική υπηκοότητα… έγινε «άριστος«.
Ο Γιαννης αγαπάει πραγματικά την αφιλόξενη χώρα που μεγάλωσε και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Οι ακροδεξιοί φιλελέδες, δεν αγαπάνε τον Γιάννη. Αγαπάνε την επιτυχία. Το κέρδος, τη «λάμψη», τη δόξα… την «αριστεία».
Ο Γιάννης πρόκοψε χάρη στο ταλέντο και την προσωπικότητά του. Οι Αδώνιδες, οι Βορίδηδες, οι Πλεύρηδες και οι νεοναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις, συνεχίζουν να αναρριχώνται ή να έρπουν προς την εξουσία, με όπλο τη μισαλλοδοξία και ποντάροντας στα κατώτερα μας ένστικτα. Ας μη δικαιώσουμε την προσπάθειά τους.
Άδωνις δε γεννιέσαι… γίνεσαι!
ΥΓ. Ας κάνουμε όμως μια ιστορική αναδρομή, με βαθιά ανθρώπινες στιγμές του ακροδεξιού τσίρκου που στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πλέον ηγετική συνιστώσα:
Όταν ο Σαμαράς έλεγε προεκλογικά πως θα διώξει τα παιδιά των μεταναστών από τα σχολεία για να βάλει ελληνάκια. «Αυτά τέρμα», προειδοποιούσε.

«Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι» φώναζε στα φασιστικά συλλαλητήρια, ο ακροδεξιός απορροφητήρας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης


«Φύλαξη των συνόρων από μετανάστες σημαίνει νεκροί», ούρλιαζε ο έτερος φασίστας, Θάνος Πλεύρης, προκαλώντας ανατριχίλα.

Στην ίδια εκδήλωση και ο Μάκης Βορίδης, να υπερασπίζεται τους «αγανακτισμένους» πολίτες του Αγίου Παντελεήμονα και να μην καταδικάζει «τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου