Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιχαντιστές με σχεδίες στο Αιγαίο…


Τζιχαντιστές με σχεδίες στο Αιγαίο…

Ο alterthess ιανός
Αν όλα τα ωραία τελειώνουν με πόνο, τότε όλα τα άσχημα τελειώνουν με χαρά και κάπως έτσι φαίνεται πως σύντομα θα πανηγυρίσουμε την πτώση αυτής της ελεεινής κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς. Η κατρακύλα έχει ήδη ξεκινήσει και στα πολύ άμεσα θα βρεθούν στην άκρη του γκρεμού και πιστεύω πως στην απ’ εδώ πλευρά δεν υπάρχει κανένας – τι να πω, ελπίζω ούτε ο Κουτσούμπας – που να μην θέλει να τους σπρώξει στο κενό. Φυσικά καμία κίνηση δεν είναι δεδομένη, όλες οι κινήσεις έχουν να κάνουν με τον αγώνα, την αγωνία, την προσπάθεια, για μία άλλη ζωή, για μία ζωή με άλλη γεύση από τη σημερινή.

Στην άλλη πλευρά νομίζω πως το έχουν καταλάβει πως κάθε μέρα που περνάει οι μέρες τους λιγοστεύουν. Στο Κόμμα της Ενωμένης Δεξιάς, παράγοντες και στελέχη, ήδη ετοιμάζονται για μία εποχή στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ελπίζοντας στ’ ότι αυτή δεν κρατήσει για πολλά χρόνια, δουλεύοντας από τώρα για να γεμίσουν νάρκες το έδαφος που θα κληθεί να περπατήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς που έρχεται. Ο Σαμαράς και το τρελοπαρεάκι του είναι βέβαια σε άλλη φάση και νομίζουν ότι θα πάνε στις εκλογές λέγοντας μαλακίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει Τζιχαντιστές, με σχεδίες στο Αιγαίο, για να σφάξουν τα παιδιά των νοικοκυραίων. Ο Βενιζέλος, προφανώς, δεν υπάρχει.

Στην απ’ εδώ πλευρά η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και αυτό είναι λογικό γιατί δεν είμαστε στο 2009, που σε ένα βαθμό τα δώσαμε όλα για να ξεκουμπιστεί η Νέα Δημοκρατία αλλά μας κάθισε στο σβέρκο το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη. Τώρα, σε λίγο καιρό, θα κληθούν να κυβερνήσουν τα… παιδιά, οι φίλοι, οι γνωστοί από το μπροστινό μπλοκ στη διαδήλωση του Σαββάτου. Καλό είναι να ξέρουν, από τώρα, ότι μαλακίες για αριστερή λιτότητα και τι να κάνουμε έτσι έχουν τα πράγματα και σούπα – μούπες, δεν θα γίνουν ανεκτές. Έτσι κι αλλιώς ας έχουμε έτοιμες τις σχεδίες.

1 σχόλιο: